Skip to main content

Citate din cărți – Soarta

Pentru că abia am terminat de citit cele două volume ale cărții Shantaram și mintea încă îmi este conectată la ele, pentru jocul inițiat de Zina aleg astăzi un citat despre soartă.

Un luptător mujahedin mi-a spus odată că soarta ne dă tuturor trei învățători, trei prieteni, trei dușmani și trei mari iubiri. Dar acești doisprezece sunt întotdeauna ascunși, astfel încât nu poți ști sigur care cine e până nu-i iubești, nu-i părăsești sau nu-i înfrunți.” – Shantaram, carte scrisă de Gregory David Roberts

La acest joc poate participa oricine dorește, mai ales că în acest fel “ne vom cunoaște mai bine și ne vom împărtăși ceea ce gândim, căci știut este că omul alege din cărți gândurile care se potrivesc cu ale sale.“, după cum spune Zina.

Alte citate din cărți puteți găsi în tabelul de pe blogul Zinei, pe blogul meu (cu un clic pe “citate din cărți”) sau aici.

14 thoughts to “Citate din cărți – Soarta”

  1. Acel luptator mujahedin a avut mare dreptate, nici-o data nu stii daca ai descoperit un prieten … asa ca trebuie sa numeri pana la trei, cat despre iubiti … :))

Leave a Reply