Citate din cartea Ochiul furtunii – Despre dragoste

Ochiul furtunii este o carte potrivită celor care vor să privească din interior spre exterior, însă trebuie să spun că e posibil ca anumite lucruri descoperite acolo să nu fie prea plăcute. Citate din carte – Ochiul furtunii – Despre dragoste.

Citate de dragoste pentru el și pentru ea găsești aici.

Cititorul poate regăsi gânduri și sentimente care l-au mișcat vreodată, poate vedea petele din sufletele altora sau poate afla despre dragoste (dacă nu a trăit-o până acum) că uneori doare. Patrick White spune la un moment dat, prin vocea eroinei sale, octogenara Elizabeth Hunter:

“Ce nu-mi place mie la dragoste este că, atunci când ești pregătit să-i iubești pe ceilalți, nu vor ei; iar când vor ei, tu nu mai suporți nici măcar ideea.”

Tot un citat despre dragoste, de această dată cu Mary de Santis, una dintre infirmierele doamnei Hunter:

 

elefant.ro

“…iubirea e un fel de stare supranaturală căreia trebuie să mă abandonez total; trebuie să mă las consumată, mai ales cu defectele mele, până când nu mai rămâne nimic din mine.”

Și un citat despre ceea ce simțea Dorothy, prințesă de Lascabanes, fiica doamnei Hunter:

“M-am bucurat că ai fost tu aici; m-am bucurat chiar și că ai tremurat; dar tot atât m-aș fi bucurat și dacă ar fi fost altcineva, atâta timp cât era un bărbat.”

Sper că v-au plăcut aceste Citate din cartea Ochiul furtunii – Despre dragoste

Tot despre dragoste, dar în felul meu, am regăsit prin calculator un fragment dintr-o postare de demult. O veți găsi și pe blog, întreagă, dacă veți căuta articolul Cireașa. De fapt, m-am răzgândit și am pus link direct, să nu vă obosiți voi.

Citate din carte - Ochiul furtunii - Despre dragoste

Aveți Citate carte despre dragoste? Vă aștept să comentați. Mi-ar plăcea să aflu și ce carte de dragoste v-a plăcut cel mai mult, din câte ați citit până acum. Preferata mea rămâne La răscruce de vânturi.