Să pozezi o floare, o mașină, un nor, un om, pare simplu. Și chiar este, dacă mă gândesc la faptul că eu fac zeci de poze în fiecare zi doar apăsând un buton. Uneori nu pot alege o poză bună dintre ele și atunci îmi dau seama care este diferența între un pozar de duzină și un fotograf profesionist. Ciprian Lupan, fotograf de nuntă, m-a impresionat într-un mod foarte plăcut atât prin felul în care se prezintă pe blogul său, cât mai ales prin fotografiile pe care le face. Amestec de “ipostaze surprinzătoare, simplitate, candoare și naturalețe”, tot ceea ce realizează Ciprian Lupan se încadrează, după părerea mea, în categoria artă fotografică. Atunci când investești în pasiunea ta, când încerci să te autodepășești, este firesc să ai rezultate cu adevărat bune.

29fotograf-nunta

Sunt simpatice selfie-urile pe care ni le facem cu telefonul în diverse ipostaze, de câteva ori pe zi, la fel cum simpatice sunt și pozele făcute în grabă cu aparatul foto din dotare, însă atunci când organizăm sau participăm la evenimente, când ne dorim să avem în album fotografii cu adevărat reușite care să ne amintească mereu de un anumit moment al vieții (nuntă, botez, cununie, lansare de carte, primii pași ai copilului…) este de preferat să apelăm la un fotograf profesionist.

19fotograf-nunta-1052x550

Ciprian Lupan, fotograf de nuntă, datorită sensibilității de care dă dovadă și prin chiar faptul că își desfășoară activitatea atât în România, cât și în Franța, că are ocazia de a acumula permanent noi cunoștinte legate de arta fotografică, dar și de a observa noile tendințe, este persoana cea mai potrivită pentru a realiza fotografii remarcabile la orice fel de evenimente. Dacă vă pregătiți să faceți nuntă sau botez, dacă doriți să aveți fotografii care să dea impresia de naturalețe, să vă pună în valoare, să fie realizate într-un decor plăcut ochiului și să aibă o calitate ireproșabilă, nu uitați acest nume: Ciprian Lupan.

fotograf46nunta-bucuresti

Cei care își doresc o nuntă perfectă trebuie să știe cât este de important să aibă alături un fotograf de nuntă bine pregătit, un profesionist care să poată surprinde în imagini ceea ce mirii trăiesc în cea mai frumoasă zi a lor. Cei care doresc fotografii de nuntă remarcabile își caută din timp fotograful, îi studiază portofoliul, aleg în cunoștință de cauză. Aleg fotograful pe care îl apreciază cel mai mult, discută din timp cu acesta despre orice aspect legat de fotografiile de nuntă, nelăsând absolut nimic la întâmplare și, fără îndoială, se bucură întreaga viață de amintirile imortalizate în fotografii.

fotograf34nunta-bucuresti

Consider că un fotograf de nuntă trebuie să aibă, dincolo de cunoștințe tehnice avansate, o sensibilitate deosebită, răbdare de fier, talentul de a pune în valoare ceea ce este cu adevărat important, dar și inspirația de a sesiza care este momentul culminant, de a-l surprinde și a-l imortaliza pentru vecie. Ciprian Lupan pare să aibă toate aceste calități. Nu o spun eu, ci fotografiile pe care le face și pe care le puteți admira pe site-ul său, ciprian-lupan.ro.

1fotograf-nunta

fotograf nunta

“Desigur că stilul jurnalistic este și el practicat în timp ce fotografiez, dar fiecare fotograf profesionist a “împrumutat” tot ce era descoperit, “a cosmetizat” cu ceea ce ar fi schimbat și a “condimentat” cu notă sa unică, pentru un rezultat valoros.”

fotograf90nunta-bucuresti