Astăzi (22 septembrie 2016)… vreau să scriu cateva articole, să fac ordine în apartament, să îl plimb pe Bruno, să merg până la supermarket, să prepar ceva de mâncare, să termin de citit cartea începută, să bag niște rufe la spălat, să le împăturesc pe cele uscate, să… să facă cineva ziua mai lungă.

Mă gândesc… la faptul că undeva în lume, chiar în acest moment, cineva fumează și scrie pe blog despre verzi și uscate.

Sper…, probabil pentru că speranța moare ultima.

În casă… e cald. Atât de cald încât port șosete flaușate, blugi, tricou, bluză de trening și, dacă nu mi-ar fi teamă că râdeți de mine, m-aș înveli cu o pătură.

Pisicile mele… fac tot ce le stă în putere pentru a-mi atrage atenția: Ursula îmi dă deșteptarea mușcându-mă de obraz, Vrăbiuța miorlăie învăluită în călduri neînțelese, Pufina îmi încălzește picioarele degerate, iar Miți trece ca o furtună printre suratele ei, lovindu-le preventiv, pentru a se asigura că nu mă vor mai deranja.

Câinele meu… a publicat cele 10 legi, iar acum se odihnește pe tron, așa cum îi șade bine mărețului zeul al câinilor.

Prin Ploieşti… a răsărit un soare cu dinți. Știați că acum doi, pe vremea aceasta, era la fel de frig? Dacă nu mă credeți, verificați în jurnalul de femeie simplă.

Prin blogosferă… s-a descoperit dovada că extratereștrii există.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… cine zice, ăla este! Nu mai plănuiesc nimic, că oricum nu mă pot ține de promisiuni.

Un citat/proverb favorit… “Jumătatea mai săracă se chinuiește, iar cea mai bogată importă aceste chinuri prin televiziune și-i compătimește de departe.“ – citat din carte

O fotografie preferată… Ursula prestând activitatea ei preferată:

pisica-neagra-doarme

Jurnal de femeie simplă 96… Pe unde mi-am pierdut obișnuința de a scrie săptămânal în el?