Îi poţi citi fericirea în fiecare cuvânt, în fiecare zâmbet, în fiecare urmă pe care o lasă. Este iubită aşa cum fiecare femeie şi-ar dori şi ar merita să fie iubită. Soţul ei şi-a deschis blogul fără să îi spună absolut nimic, un blog cu care nu căuta nici recunoaştere, nici să îşi facă prieteni, nici să adune averi. Şi-a deschis blog doar pentru a-şi putea revarsa preaplinul de iubire, un blog în care să poată vorbi despre femeia vieţii lui. Spune el în primul său articol că soţia îi este “înainte de toate ambiţioasă şi independentă. Categoric e frumoasă fiindcă e a mea :D şi incontestabil (dovedit cu patalamale de PhD în biologie moleculară) e şi deşteaptă.”

Ceea ce nu spune el acolo este că această bloggeriţă poate fi întruchiparea modestiei şi a blândeţii. Ceea ce ştiu toţi cei care o citesc este că pe blogul ei nu te poţi plictisi niciodată. Recenziile cărţilor pe care le citeşte sunt întotdeauna sincere, atât de sincere încât nu ezită să spună verde în faţă că unele cărţi sunt nişte porcării cu care nu merită să îţi pierzi timpul. Reţetele ei sunt uşor de făcut şi atât de apetisante, că nu te poţi abţine să nu le încerci.

Locurile prin care călătoreşte (şi călătoreşte foarte des) te fac să visezi, să îţi doreşti să vezi lumea. Descrie într-un mod plăcut ceea ce vede, ataşează întotdeauna fotografii şi oferă detalii legate de obiectivele turistice, preţuri şi locuri unde se poate mânca bine. De ceva timp scrie mult despre oraşul în care locuieşte, un oraş în care nu mulţi români au călcat. Geneva, văzută prin ochii ei, este un colţisor de rai, unde totul pare curat, elegant, select.

Impresionează şi prin dârzenia cu care luptă în scris pentru România, deşi ea nu locuieşte aici, ba chiar a câştigat şi un premiu vorbind despre brandul de ţară. Organizează des concursuri cu premii tentante, cu teme mult diferite de ale altora. Să vă mai vorbesc despre dărnicia ei? Mai bine las un link spre articolul cu care pot dovedi că este frumoasă, darnică şi afabilă. Dacă nu v-aţi dat seama încă despre cine vorbesc, vă voi spune eu, pentru că nu mă pot abţine. Bloggeriţa despre care am ales să vorbesc astăzi este Kadia.

 

Particip pentru prima dată la psiluneli, locul unde veţi găsi descrieri făcute de bloggeri altor bloggeri. Tema de astăzi este “Cine esti tu?” şi se voia a fi o ghicitoare. Nu ar fi trebuit să vă dau eu răspunsul, însă era păcat să aştept până când cineva ghicea… :)))