Votează-mă pe mine sau / și participă și tu la concurs! Pentru prima variantă trebuie doar să intri pe pagina de facebook skut.ro și să apeși butonul de like din dreptul comentariului meu (clic aici). Pentru cea de a doua variantă trebuie să dai like concursului (îl găsești pa pagina de facebook skut.ro – sfatul meu este să dai like și paginii) și să spui într-un comentariu, așa cum am făcut și eu, ce produs de pe site-ul skut.ro e cu ochii pe tine. Persoana al cărei comentariul va primi cele mai multe like-uri va câștiga un voucher de 500 de lei care va putea fi folosit la cumpărături pe site-ul sponsorului. Tot un voucher de 500 de lei va fi oferit, prin tragere la sorți – pe data de 9 martie), unui norocos care a respectat puținele cerințe ale concursului. 

concurs

Poate vă întrebați ce am eu de gând să fac cu voucherul, dacă primesc susținerea voastră în like-uri și câștig acest concurs. Răspunsul e cât se poate de simplu. Vreau să știu exact ce se întâmplă în casa mea atunci când lipsesc. După cum își pot imagina cititorii, nu copilul sau soțul vreau să fie spionați, ci doar câinele și cele patru pisicuțe. Am convingerea că ar putea face deliciul internetului, dacă ar fi surprinse de ochiul magic al camerei de supraveghere de interior dome Samsung SID-47P (Camera supraveghere interior dome SAMSUNG SID-47P ce are un senzor de imagine 1/3″ Double Scan CCS, rezolutia de inregistrare a camerei este de 580 de linii, sensibilitate 0.15 LUX. Camera dispune de numeroase functii, cum ar fi: High resolution, Day/night, Meniu OSD, DIR, SSNR-II, detectie de miscare incorporata. Alimentarea camerei se face la 12Vcc).

Cu ochii pe mine stau mulți, dar nu îmi pasă. Important este să aflu cine aruncă lucrurile de pe mobilă, cine împrăștie sarea din solniță, cine ascunde mâncare în pături, cine sucește mereu tabloul, cine deschide și golește sertarele… Toate astea (și multe altele) se întâmplă în zilele când plec de acasă și tare mi-aș dori să văd ce fac nebunii mei când nu sunt supravegheați de ochiul uman, ci de ochiul imparțial al unei camere de supraveghere. Mă ajutați cu un like să o câștig?

Camera-supraveghere-interior-dome-SAMSUNG-SID-47P