Se spune că pe pământ trăiesc două feluri de oameni: cei care fac și cei care nu recunosc. Să ridice piatra cel fără de păcat, să vină aici și să ne spună că este neprihănit, că nu și-a permis niciodată să fantazeze, măcar în gând, să se vadă altfel de cum este, să își imagineze că s-ar putea comporta altfel de cum o face, că ar putea iubi altfel de cum ”cere societatea”. Să fie pe lume bărbat care nu a visat să strângă în brațe un trup cald de femeie, un trup de ondină îmbrăcat cu un desuu incitant, cum este Chemise Lavanya, de la Beauty Night?

chemise-beauty-night-lavanya-98271

Să fie pe lume femeie care nu s-a visat în brațe puternice de mascul fermecat, cucerit de vraja pe care o răspândește trupul ei, încorsetat într-un asemenea desuu? Să mă ierte doamnele pentru că voi trăda secrete adânc ascunse de sexul slab. Un desuu negru, confecționat din dantelă brodată, mulat perfect pe corp, cu spate dezgolit și decolteu adânc, cu o croială asimetrică, închizându-se după gât, poate trezi o mulțime de gânduri păcătoase până și într-o femeie puritană. Parol!

Cine nu are SevenSins, să își procure cât mai repede! Viața pare tristă fără mici păcate nevinovate! Un desuu, dar și un neglijeu sexy, delicat, din voal negru cu mici accente de roșu, ar trebui să fie nelipsite din garderoba intimă a oricărei femei ce se respectă. Nu, nu vom da pe spate nici un bărbat, oricât de mult ne-ar iubi, dacă îl primim în dormitor îmbrăcate în lenjerie intimă din tetra. Avem nevoie de un babydoll Emma, de la Chilirose. Cu bretele reglabile, având la cupe balene de susținere și între cupe două cristale ce îi dau un aer aparte, acest neglijeu poate fi procurat ușor de pe site-ul SevenSins.ro.

babydoll-chilirose-emma-98878

Singurele locuri în care lenjeria pe care o purtăm poate fi ”cuminte” sunt cele special amenajate pentru plajă. Acolo da, putea îmbrăca un costum de baie Paloma Green, cu push-up detașabil, ce rotunjește sânul și îl scoate în evidență fără să pară că o face. Combinația veselă de culori întregește ansamblul, atrăgând privirile interesate ale bărbaților și pe cele veninoase ale femeilor. Cu acest costum de baie, putem fi cine dorim să fim. Putem rămâne fete cuminți, ancorate în realitate, sau putea răspunde ochiadelor cu ochiade, măcar în gând, făcând mici păcate. Ideea este sa avem costume de baie moderne si elegante.

costum-de-baie-marko-paloma-green-95654

Dacă ne dorim cu adevărat să fim ”doamne în societate, gospodine în bucătărie și femei îndrăznețe în dormitor”, atunci e musai să dăm o fugă în noul showroom SevenSins din strada Orzari, numărul 3, sector 2 București, la intersecția străzilor Calea Călărași și Delea Veche. Acolo ne așteaptă un cadru intim, plăcut, în care putem proba în voie orice tip de lenjerie, fără să ne fie jenă, fără priviri indiscrete în jur, ba chiar ni se pun la dispoziție o ”zonă de relaxare” și o cafea, pentru a trece ușor peste primele momente, cele de acomodare. Cabine spațioase, locație suficient de mare, sute de produse din care să putem alege, experți în consilierea clienților, toate au fost gândite și puse în aplicare de către echipa brandului SevenSins, pentru ca nouă să ne fie ușor să cumpărăm ceea ce măcar o dată în viață am visat.

Pentru cititorii bărbați, țin să precizez că SevenSins s-a gândit în egală măsură și la ei, atât în clipa în care le-a oferit femeilor ocazia de a-și alege tot ce au imaginat, cât și prin produsele de lenjerie intimă bărbătească disponibile nu doar pe site, așa că pot vizita cu încredere showroom-ul deschis încă de la inceputul lunii martie 2014. Cine are și cine nu are SevenSins?

Primăvara a îndrăznit! Tu când ai de gând să îndrăznești? Sărbătorește iubirea și nu o considera un păcat!

sevensins1-150x150