Cu toate că ştiinţa a clarificat multe din nelămuririle oamenilor, încă mai avem de aşteptat până când ne vor fi desluşite toate misterele. Ştim deja ce este o eclipsă, ştim şi cum a profitat de eclipsa de soare, atunci când urma să fie condamnat la moarte, simpaticul yancheu  ajuns la curtea regelui Arthur din întâmplare.

 

happy weekend

 

Joi seara, luna a fost muşcată într-un colţ (are colţuri luna?). Toată lumea spunea că fenomenul poartă numele de eclipsă parţială de lună. A avut faza maximă în jurul orei 23. Se înşelau amarnic cei care credeau asta! Reporterii noştri au urmărit cu atenţie fenomenul şi au descoperit că luna a fost de fapt muşcată de o girafă înfometată.

 

eclipsa de luna

 

Dacă mă întrebaţi pe mine care este cel mai interesant mod de a face surfing, vă voi spune să luaţi aminte la băiatul din imaginea de mai jos.

 

cum sa faci surfing

 

De curând am aflat de unde ni se trag toate problemele pe care le avem de înfruntat în viaţă. Offf, bărbaţii ăştia!!!

 

problemele femeilor pornesc de la barbat

 

Din dorinţa de a-şi uşura viaţa, oamenii s-au luptat cu necunoscutul şi l-au biruit. Dovadă stau invenţiile care au schimbat lumea. Vreţi să ştiţi cum arătau primele căşti pentru telefon?

 

casti pentru telefon

 

În curtea bunicii zac nişte butoaie ruginite, iar tu eşti bun la dat cu pensula? Schimbă faţa butoaielor şi vei vedea cum vecinii privesc plini de invidie peste gardul tău.

 

butoaie colorate

 

Vrei ca invitaţii să fie plăcut surprinşi la petrecerea fiului tău? Nimic mai simplu! Cu câteva beţe şi o faţă de masă neagră poţi face în câteva minute un vaporaş al piraţilor.

 

vaporas in casa

 

Ca totul să fie pe placul copiilor invitaţi, puteţi confecţiona şi câteva jucării care să îi întoarcă în timp, la vremurile când piraţii stăpâneau mările.

 

piratii

 

Copiii, ca şi adulţii, au nevoie de intimitate, de un spaţiu al lor, în care să se joace ascunşi de privirile celorlalţi. Nu neglijaţi nevoile puilor voştri. Chiar şi într-un apartament ar putea avea căsuţa din poveşti, cu puţin efort din partea voastră.

 

casuta din povesti

 

Să aveţi un weekend de poveste!

Particip la jocul Happy weekend. Astăzi, ediţia cu numărul 17 din 2013.