V-ați întrebat vreodată cine a inventat distanțarea socială?

Oamenii în general îl plac pe Bruno. Aproape de fiecare dată când ieșim la plimbare se găsesc câțiva care încearcă să se apropie de el. Probabil îi păcălește mutra asta zâmbitoare și ochii de chihlimbar, însă când îi este încălcat spațiul pe care el îl consideră a fi personal, câinele avertizează imediat. Nu mușcă, adică nu a făcut-o până acum, dar mârâie de câte ori cineva ajunge prea aproape de noi.  Cine a inventat distanțarea socială? El cred că a inventat distanțarea socială.

Oare să ofer câinii cu împrumut în perioada pandemiei?

Mă bătea gândul să ofer câinii cu împrumut pentru plimbări pe durata pandemiei, dar mi-am dat seama repede că nu se încumetă nici tata-mare să iasă cu așa ciudați pe stradă. 
Bruno se repede cu capul înainte, gata să lupte cu toată lumea, în timp ce Onix merge aproape pe burtă, speriată până și de frunzele pe care le împrăștie vântul.
Credeți că aș găsi doritori, să fac și eu un ban cinstit?

petmart.ro

 

Câinii mei antisociali au inventat distanțarea

Nu am nici o îndoială în privința aceasta. Onix aproape că a rupt lesa într-o zi, speriată doar din cauză că a intrat o mașină pe strada unde eram. E rea, rea, rea. Din cauză că e foarte fricoasă. Cățelușa latră cu simț de răspundere și nu se potolește nici chiar după ce omul a dispărut de mult din raza ei vizuală.

Cine a inventat distanțarea socială? Câinii mei

Bruno, pe de altă parte, e ok după primele minute, când își dă seama că eu sunt ok. El  e nebun cu alți câini, însă cu oamenii rareori e rău, mai ales pe stradă. În casă da, e greu să intri. Pe stradă se comportă relativ bine atâta timp cât nu îi invadezi spațiul personal.

Cine a inventat distanțarea socială? Câinii mei

Concluzia articolului Cine a inventat distanțarea socială:

La întrebarea noastră de astăzi, Cine a inventat distanțarea socială?, răspunsul nu poate fi decât unul singur – Bruno și Onix.

Dacă ai timp, poate vrei să citești și:

Vârsta câinilor în ani omenești, noua formulă din 2019

Cât doarme un câine? Somnul la câini

5 sfaturi utile pentru posesorii de câini. Tu câte respecți?

De câte ori pe zi se scoate câinele afară?

Povestea unui câine ciobănesc corb – Jurnalul unui Sultan

Întâmplare amuzantă cu un câine și o pisică

Ți se schimbă viața când ai un câine

Cu ce se scoate mirosul de urină de câine/pisică/om

Nu uita că mă găsești și pe: