Skip to main content

Cinci săptămâni în balon

 

Planurile mai mult sau mai puţin realiste ale prietenilor din blogosferă pentru anul 2013 m-au făcut să mă gândesc serios la locurile în care aş vrea să călătoresc. Iată harta!

 

 

Voiajul spre minunatele locuri la care m-am gândit va fi un fel de reeditare a cărţii Cinci săptămâni în balon.

 

 

Voi vizita ţinuturi în care arta fotografică împleteşte frumuseţea razelor de soare cu grija pentru planetă, sub semnul reciclării de după sărbători.

 

 

Voi păşi pe străzi ce pot fi oricând închise cu un fermoar.

 

 

Şi voi vizita muzeul în care Gioconda zâmbeşte misterios cu ajutorul nasturilor.

 

 

Voi purta ziua rochiţe vaporoase, pentru a fi una cu natura.

 

 

Şi seara voi cutreiera prin cazinouri îmbrăcată  în cărţi de joc.

 

 

În hotelul unde mă voi caza, candelabre uriaşe vor lumina apartamentul.

 

 

Muzica divină a naturii mă va însoţi pretutindeni.

 

 

După ce voi câştiga la cazino, îmi voi permite să mă întorc acasă cu cel mai frumos balon pe care l-am văzut până acum.

 

 

 

 Să aveţi un weekend călduros!

 

Particip la jocul Happy weekend, ediţia 2, găzduit de Elly.

29 thoughts to “Cinci săptămâni în balon”

 1. Imi place maxim fotografia cu carcelul in forma de cheia sol…Acum ma obsedeaza si parca vad ca nu ma las pana nu gasesc si eu un carcel sa il asez asa si sa il imortalizez…dar mai la primavara , ca acum caut degeaba…
  Week end placut sa aveti! :)

 2. :) Imi place totul. Imaginile sunt foarte potrivite. Sunt, de fapt, perfecte. Am observat si eu multitudinea de dorinte referitoare la blog, mai mult sau mai putin realizabile, asa cum spui si am zambit de multe ori. De foarte multe ori… Asa cum am zambit si acum, la gandul calatoriei tale fanteziste dar frumoase si fara pretentie de a se realiza. Superb!
  Happy Weekend, draga mea!

 3. Abia aștept să pui poze cu tine însăți în locurile pe care le-ai menționat aici. Fie să ți se împlinească dorințele și să călătorești cât și unde vrei! Happy Weekend, dragă Vienela! :)

 4. Draga Vienela, sa stii ca nu intotdeauna planurile pe care ni le facem sunt nerealiste. Unele se indeplinesc mai repede decat ne imaginam, este incredibil(o sa intelegi mai bine ce vreau sa spun intr-un viitor articol).
  Cat despre calatorii, cea cu balonul pare atat de spectaculoasa. Cu toate astea nu stiu daca as indrazni sa ma urc in unul. :D
  Weekend frumos si calduros si tie. :)

 5. Strada cu fermoar mi se pare geniala :)) Cat despre rochia de seara din cazinouri…s’ar putea sa te intorci dezbracata daca vei trece pe langa cateva mese de poker ;))

 6. Calatorie frumoasa iti doresc! Pe aripile imaginatiei calatoriile sunt fantastice si se intampla numai ceea ce ne dorim sa se intample! :)

  Mereu gasesc aici la tine idei haioase pentru decoratiuni deosebite si care se potrivesc si pe post de cadouri “aiurite” pentru oameni cu simtul umorului si cu debarele mari! ;)

  Strada “cu fermoar” e foarte interesanta! Bine ca e intr-un stat unde cetatenii nu sunt pasionati cu reciclatul tuturor metalelor feroase si neferoase si care nu-si dau seama ca “decorul urban” e pentru altceva acolo.

  O Duminica minunata sa ai!

Leave a Reply