Odată cu primăvara, natura se trezește la viață și încearcă să ne trezească și pe noi, să ne reamintească faptul că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi. Sărutul unei raze de soare pe obraz ne șoptește că a sosit vremea să renunțăm la hainele groase, la tot ceea ce ne-a încorsetat și ne-a împiedicat să ne simțim în largul nostru în afara intimității casei. Ne gândim la costume de baie deux-pieces lejere, sexy, cu push-up detașabil, care să scoată în evidență ceea ce avem frumos și să reaprindă flacăra pasiunii în ochii partenerului.

costum-de-baie-marko-kostium-kpielowy-andrea-nero-m-193-czarny-164-95885

 Natura sărbătorește iubirea. Cine nu a remarcat bucuria cu care plante și animale sărbătoresc iubirea abia înfiripată? Noi, oamenii, cum sărbătorim iubirea? Ce îi oferim? Multe dintre femei, când vorbesc despre iubire, o asociază cu soarele luminos, cu nisipul fierbinte, cu apa mării atingând senzual coapse bronzate. Pentru ca visul să devină realitate, nu este nevoie decât de un costum de baie Larisa green și un partener dornic de o plimbare pe litoral. Cupele întărite și push-up-ul detașabil vor ajuta orice femeie să arate a fotomodel, să capete încredere și să ofere zâmbete. Eleganța acestui costum de baie este incontestabilă.

costum-de-baie-marko-larisa-green-95639

Dar iubirea, iubirea trebuie sărbătorită în fiecare clipă, după cum observăm în natură. Consider că orice femeie care iubește și vrea să fie iubită trebuie să contribuie la păstrarea interesului, a pasiunii, a iubirii, prin felul său de a fi, dar și cu mici ajutoare externe, cum este acest body beauty, ce emană rafinament și ațâță simțurile. Cu decolteul său adânc și volanele inserate la bază, acest articol vestimentar promite nopți de foc și zile răcoroase.

avanua-body-beauty-95001

Din data de 3 martie 2014, aceste vestitoare ale iubirii pot fi găsite în noul showroom SevenSins din strada Orzari, nr 3, sector 2, la intersecția străzilor Calea Călărași și Delea Veche. Cu un spațiu permisiv și sute de produse expuse, cu cabine de probă spațioase și consilieri în alegerea produsului ideal având o experiență de 4 ani, SevenSins vă va întâmpina într-un decor intim, absolut potrivit pentru achiziționarea produselor de lenjerie.

Chiar dacă eu am vorbit astăzi numai despre produse destinate femeilor, vreau să precizez că brandul SevenSins oferă și bărbaților aceeași atenție și considerație. Pe site puteți vedea fotografii și descrieri ale fiecărui produs în parte, puteți compara prețuri și găsi idei de cadouri. În showroom, veți descoperi o mulțime de costume de baie, de modele de lenjerie intimă de damă sau bărbătească și vă puteți acomoda sau aștepta jumătatea inimii în ”zona de relaxare” delectându-vă cu o cafea.

sevensins1-150x150 (1)

Îndrăznește! Primăvara a îndrăznit!