Skip to main content

Cerul senin al unei nopţi de vară

Am avut un schimb de replici cu cineva, legat de faptul că s-au oferit premii onorifice unui număr foarte mare de bloggeri, pe un blog colectiv. Nu mă număram printre ei, dar ideea că oamenii erau băgaţi într-o mare grămadă, că de fapt nu erau cu adevărat apreciaţi, nu mi-a dat pace şi am spus-o fără ocolişuri, aşa cum fac de câte ori nu îmi convine ceva.

Acum sunt pusă într-o situaţie asemănătoare şi nu ştiu cum să procedez. Am primit atât de multe steluţe, încât am senzaţia că m-am transformat în cerul senin al unei nopţi de vară.

Este un fel de leapşă, cu o mulţime de reguli, pe care nu am de gând să le respect în totalitate, pentru că mai am şi alte treburi astăzi. :))

Am primit steluţe de la Raluca, Pandhora, Dana. Vă mulţumesc mult pentru aprecieri, fetelor!

La rândul meu, ar trebui să dau mai departe acest premiu celor pe care îi apreciez. Dar cum să fac asta, când eu citesc 100 de bloguri, tocmai pentru că îmi plac? Şi dacă aleg doar câteva, din cele 100, nu se vor supăra ceilalţi bloggeri?

Probabil cel care a iniţiat această leapsă mă va înjura, dar puţin îmi pasă. Aleg să dau premiul unei singure persoane, care mai mult ca sigur va închide cercul. Premiul meu pleacă spre Florin Ruşanu, pentru că mi-a fost mereu alături, pentru că m-a sprijinit, pentru că este un blogger bun.

Vreau să îi mulţumesc încă o dată Ioanei, separat. Ştie ea de ce. Vă sfătuiesc să o citiţi, pentru că merită. Şi să o încurajaţi. Scrie foarte frumos, dar nu vrea să intre în Clubul poveştii parfumate, deşi eu sunt convinsă că s-ar descurca de minune.

Treceţi o fugă şi pe la Ninu, care vine cu o propunere interesantă pentru bloggeri. Aş vrea să ştiu ce părere aveţi despre Nobila castă a bloggerilor independenţi. :))

Ninu este cu câţiva ani mai mic decât mine. Povestea vieţii lui este dureros de tristă. O puteţi citi aici https://ninulescu.wordpress.com/despre-mine/. De parcă nu erau suficiente problemele de sănătate cu care se confruntă, Ninu se zbate să treacă de iarna grea fără să ceară ajutor. Carmen şi-a luat libertatea de a scrie despre problemele lui, fără să îi ceară acordul. Puteţi găsi amănunte aici. Mi-ar plăcea să aflu că printre cei care trec pe aici se găsesc şi oameni cu suflet mare.

Steluţele din această leapşă sunt pentru toţi cei pe care îi citesc, dar nu am energia necesară nominalizării.

Update. Acum vad ca am mai primit o steluta de la OchiiVerzi si una de la Kadia. Multumesc mult.

Comments
 • Florin Ruşanu December 17, 2012 at 3:50 pm

  Oh, sunt onorat, mai ales că de obicei nu primesc steluţe, ci înjurături. Aşa că nu ştiu ce să fac cu ea…merge schimbată pe bere?

  • Vienela December 17, 2012 at 3:52 pm

   O bere o dau eu, din oficiu, alaturi de steluta. Pentru mai multe beri, cred ca va trebui sa faci schimb. :))

 • Hapi December 17, 2012 at 3:59 pm

  sa le pui in brad daca tot le-ai primit 🙂
  Sau lasa-le aici sa lumineze pe blog

 • Nice December 17, 2012 at 4:08 pm

  Vienela, nu stiu daca blogul tau este blogul anului 2012, dar daca tu ajungi zilnic pe 100 de bloguri, cu siguranta poti fi desemnata, bloggerita anului 2012. Sunt si statistici care indica asta. Este uluitor ce reusesti tu. Eu intru in medie pe 10-15 bloguri si mi se pare enorm, dupa o asemenea trecere in revista sunt epuizata. De aceea si scriu rar…
  Asa ca meriti cu prisosinta premiul, e pe bune, bucura-te de el. 🙂

 • Ioana K-Man December 17, 2012 at 4:38 pm

  Misto titlul articolului, dar povestea lui Ninu e tragica.

 • addicted December 17, 2012 at 5:46 pm

  Da vorba lui Hapi, sa le pui in bradut surioara! Una iti ofer si eu, cea mai stralucitoare. 🙂

 • Mala December 17, 2012 at 5:57 pm

  O poveste frumoasa ca de obicei, asa cum ne-ai obisnuit iar nominalizarea e indreptatita si mult laudata…de mine cel putin. Am ajuns sa-l cunosc pe Florin destul cit sa-mi intareasca prima parere: un suflet altruist, un prieten la nevoie, un caracter care nu se modeleaza dupa cum bate vintul. Ca-i slobod rau la gura … eh, asta face parte din sarmul lui. Cum nici berea nu poate lipsi din toata ecuatia asta… :))))

 • CARMEN December 17, 2012 at 6:09 pm

  Draga Vienela, doresc sa te linistesc si sa-ti spun ca DA, exista oameni cu suflet de aur! La apelul meu, au raspuns Tu1074, Mirela, Alina si inca un Anonim – ce doreste sa ramana necunoscut. Ajutorul nostru l-a salvat pe prietenul Ninu si acum poate si el sa treaca in Anul Nou, fara sa-si faca griji cu ce sa-si plateasca taxele sau sa-si cumpere ceva de mancare! Este absolut induiosator sa vezi ca oamenii – blogeri, nu sunt “oameni de paie” ci au inima, si inca una mare! Sanatate multa tuturor!

 • Minnie December 17, 2012 at 8:11 pm

  A fost o adevarata “ploaie de stele” zilele astea!

 • DANAP.RO December 18, 2012 at 7:10 am

  Am intrat si eu pe blogul lui Ninu, nu stiu ce sa zic… Nu prea sunt de acord cu obsesiile legate de premii (materiale, adica), leapsa asta bloggeristica, cam ca toate lepsele, e buna pentru backlinking. Si in plus arata pretuirea pecare unii bloggeri le-o poarta altora. Un cuvant bun, adica. Uneori ar trebui sa fie suficient.
  Pentru mine blog of the year a fost un experiment. Unul care m-a pus pe ganduri…

 • Radu December 18, 2012 at 7:24 am

  Mult succes si multe stele in continuare.
  Se pare ca esti buna la ceea ce faci, dar mai ales iti place.:)

 • elly weiss December 18, 2012 at 9:17 pm

  In primul rand, felicitari! Meriti si mai multe stelute!
  Am intrat si eu la Ninu…Nu stiu, pare o utopie. Nu se poate face. Adica nu vad cum desi inteleg ce si cum vede el treaba asta.
  Cat despre stelutele primite acum, la sfarsit de an…cred ca sunt bune si frumoase fiindca sunt date din suflet. Am adunat si eu cateva. Trebuie sa scriu un articol 🙂

 • silavaracald December 18, 2012 at 11:11 pm

  La fel voi proceda și eu.
  Mai ales că am mai câștigat un premiu de-ăsta, dar sincer nu m-a ajutat cu nimic. Nici nu m-a încurcat, dar nici altceva.
  Deci, fără mine anul acesta! 🙂
  Baftă participanților!

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.