Am avut un schimb de replici cu cineva, legat de faptul că s-au oferit premii onorifice unui număr foarte mare de bloggeri, pe un blog colectiv. Nu mă număram printre ei, dar ideea că oamenii erau băgaţi într-o mare grămadă, că de fapt nu erau cu adevărat apreciaţi, nu mi-a dat pace şi am spus-o fără ocolişuri, aşa cum fac de câte ori nu îmi convine ceva.

Acum sunt pusă într-o situaţie asemănătoare şi nu ştiu cum să procedez. Am primit atât de multe steluţe, încât am senzaţia că m-am transformat în cerul senin al unei nopţi de vară.

Este un fel de leapşă, cu o mulţime de reguli, pe care nu am de gând să le respect în totalitate, pentru că mai am şi alte treburi astăzi. :))

Am primit steluţe de la Raluca, Pandhora, Dana. Vă mulţumesc mult pentru aprecieri, fetelor!

La rândul meu, ar trebui să dau mai departe acest premiu celor pe care îi apreciez. Dar cum să fac asta, când eu citesc 100 de bloguri, tocmai pentru că îmi plac? Şi dacă aleg doar câteva, din cele 100, nu se vor supăra ceilalţi bloggeri?

Probabil cel care a iniţiat această leapsă mă va înjura, dar puţin îmi pasă. Aleg să dau premiul unei singure persoane, care mai mult ca sigur va închide cercul. Premiul meu pleacă spre Florin Ruşanu, pentru că mi-a fost mereu alături, pentru că m-a sprijinit, pentru că este un blogger bun.

Vreau să îi mulţumesc încă o dată Ioanei, separat. Ştie ea de ce. Vă sfătuiesc să o citiţi, pentru că merită. Şi să o încurajaţi. Scrie foarte frumos, dar nu vrea să intre în Clubul poveştii parfumate, deşi eu sunt convinsă că s-ar descurca de minune.

Treceţi o fugă şi pe la Ninu, care vine cu o propunere interesantă pentru bloggeri. Aş vrea să ştiu ce părere aveţi despre Nobila castă a bloggerilor independenţi. :))

Ninu este cu câţiva ani mai mic decât mine. Povestea vieţii lui este dureros de tristă. O puteţi citi aici https://ninulescu.wordpress.com/despre-mine/. De parcă nu erau suficiente problemele de sănătate cu care se confruntă, Ninu se zbate să treacă de iarna grea fără să ceară ajutor. Carmen şi-a luat libertatea de a scrie despre problemele lui, fără să îi ceară acordul. Puteţi găsi amănunte aici. Mi-ar plăcea să aflu că printre cei care trec pe aici se găsesc şi oameni cu suflet mare.

Steluţele din această leapşă sunt pentru toţi cei pe care îi citesc, dar nu am energia necesară nominalizării.

Update. Acum vad ca am mai primit o steluta de la OchiiVerzi si una de la Kadia. Multumesc mult.