De curand m-am mutat in propria casa, motiv pentru care am inceput cautarea de centrale termice pe lemne. Probabil va intrebati de ce m-am orientat tocmai spre acest tip de centrala. Ei bine, in cele ce urmeaza o sa va prezint cateva dintre motivele pentru care m-am oprit asupra variantei achizitionatii unei centrale termice pe lemne.

  • Centralele termice pe lemne – reprezinta una dintre cele mai bune metode de a asigura familiei confortul si caldura de care are nevoie pe perioada anotimpului rece. Principala sursa de combustibil utilizata pentru un randament bun este lemnul.

Mereu am mers pe varianta incalzirii locuintei cu ajutorul centralei pe lemne. Chiar si in casa in care am locuit inainte foloseam un astfel de sistem. Bineinteles, cea de atunci nu se poate compara cu cea pe care mi-am achizitionat-o de pe centrale-lemne-liepsnele.ro. Ce aveam atunci era mai mult o improvizatie facuta de mine.

centrala-lemne-liepsnele

Desi nu era ceva extrem de calitativ si modern, centrala a facut fata pana la un anumit moment, oferind fostei locuinte o buna parte din cantitatea de caldura necesara.

Atat in magazine, cat si in mediul online am gasit diverse centrale termice pe lemne sau pe baza de alti combustibili. In privinta multora am avut retineri, in primul rand pentru ca nu cunosteam compania distribuitoare si apoi pentru ca articolele nu erau insotite de toate informatiile de care ar avea nevoie cineva cand doreste sa faca o astfel de investitie.

De ce am ales centrala pe lemne de la Liepsnele?

centrala-lemne

Dintre toate centralele pe care le-am gasit in urma unei cautari riguroase pe internet, cea pe baza de lemne de la Liepsnele mi s-a parut cea mai potrivita pentru nevoile locuintei mele. Daca in privinta celorlalte aveam unele dubii, aceasta mi s-a parut alegerea optima.

Beneficiile de care ma bucur sunt nenumarate, de aceea nu regret deloc faptul ca am facut aceasta investitie:

  • Ardere neintrerupta – cu o singura incarcare de carbune, centrala functioneaza pentru o perioada de pana la 5 zile fara nici un fel de probleme.
  • Eficacitate – dovedita pana in jurul procentului de 90% aferent functionarii in toate regimurile.
  • Garantie – detine o garantie de 5 ani, iar utilizatorii beneficiaza de o exploatare sigura (20-25 ani de folosire reprosabila).

liepsnele-centrala

Faptul ca am primit o garantie de 5 ani pentru centrala cred ca spune ceva. De obicei, firmele serioase ofera servicii de calitate inalta, si, de asemenea, ofera garantie pentru o perioada indelungata de timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca au incredere ca articolele pe care le furnizeaza sunt rezistente.

In schimb, cei care nu pun pret pe calitate, vor stabili o perioada cat mai redusa de timp drept garantie, pentru ca atunci cand centrala se va defecta, clientul sa nu aiba alta alternativa decat sa cumpere alta.

Eu unul sunt mai mult decat multumit de alegerea facuta in materie de centrale termice pe lemne. Noua centrala pe care am achizitionat-o de la Liepsnele este numai buna pentru locuinta mea. Pana in momentul de fata nu am nimic de reprosat si sunt sigur ca nici pe viitor nu o sa intampin probleme.

Guest post primit de la o cititoare draga mie, S. R., careia ii multumesc.