Pret de cateva zile ne-am tot uitat prin magazine, am comparat preturi si am studiat caracteristici, incercand sa descoperim ce anume ni s-ar potrivi cel mai bine. Am vazut centrala termica ariston cares premium 24 kw pe berluni.ro, o centrala care ne placea mult. Aveam de ales intre aceasta centrala termica ariston cares premium 24kw si o alta, purtand alta marca, gasita intr-un magazin fizic din orasul nostru. Stiam deja ca are pret bun centrala ariston si ca e buna, insa din comoditate si pentru ca aveam convingerea ca o vom putea monta mai repede, am ales sa cumparam centrala termica gasita in oras. Nu regretam, insa la acea vreme ne-am enervat ingrozitor de tare si am jurat sa nu mai intram in respectivul magazin.

Am renuntat la centrala termica ariston cares premium 24kw si am luat una cu propritati asemanantoare, insa o anumita problema legata de aerisire ne-a facut sa vrem sa o schimbam la doar o zi dupa ce am cumparat-o. Si am avut ghinionul sa nimerim un sef de raion care ne-a scos peri albi si ne-a provocat sa ii facem reclamatie. In acele clipe am regretat cel mai tare ca nu am cumparat centrala ariston si ca ne-am complicat cu mersul prin oras, cand am fi putut comanda de pe internet, mai ales ca stiam deja ca au preturi bune, specialisti cu care sa poti comunica si mai ales ca acolo puteam alege, dintre multele centrale termice ariston, pe cea care ne trebuie.

Sa ne fie invatatura de minte, am spus atunci. O spun si acum, cand vreau sa va recomand ca, atunci cand doriti sa achizitionati o centrala termica, sa nu intrati in primul magazin care va iese in cale, ci sa cautati, sa verificati, sa comparati, sa tineti cont nu doar de pret, ci si de alte aspecte. Si, daca intampinati probleme cu vanzatorii, sa nu ezitati sa scrieti conducerii firmei, caci e dreptul vostru sa fiti tratati cu respect si sa primiti explicatii si scuze atunci cand lucrurile nu merg bine. De aceea va recomand astazi sa va uitati la centrale termice ariston si pe site-ul berluni.ro, locul unde specialistii va pot indruma si sfatui cu privire la ceea ce vi se potriveste. Si unde sunteti tratati cu respect.