Îmi aduc aminte cu groază de toamna târzie și rece în care ni s-a defectat centrala termică. Am stat aproape o săptămână fără căldură în casă. La acea vreme, singura noastră grijă a fost să găsim un înlocuitor care să întrunească toate condițiile – să aibă un preț decent, să funcționeze bine, să se potrivească perfect pe setările deja existente. Inițial am încercat să alegem același tip de centrală, pentru că nu ne dezamăgise niciodată până când și-a dat duhul. Nu am avut “noroc”, așa că ne-am orientat către alta și bine am făcut, căci era/este modernă, funcționa extraordinar de bine, consumul era mult redus comparativ cu al vechii centrale și a fost nevoie să facem doar mici modificări la țevi și la gura de aerisire când am montat-o.

Nu trebuie să ne temem de nou, ci să îl îmbrățișăm, asigurându-ne în același timp că este ceea ce ni se potrivește perfect. Indiferent de statutul social și de bugetul casei, tot mai mulți oameni se întreabă cum și-ar putea reduce cheltuielile, beneficiind în același timp de cele mai bune condiții de trai. Iată că ENGIE vine cu o propunere greu de refuzat, pe care îți sugerez să o iei în calcul atunci când cauți soluții pentru a înlocui vechea centrală termică. Noul pachet Thermo Hybrid Combo de la ENGIE vine cu o mulțime de avantaje pentru cei care aleg să facă pasul către modern, economic și eficient.

Indiferent de motivele pentru care vrei să înlocuiești vechea centrală termică cu una nouă, sfatul meu este să alegi mai degrabă un hibrid, o combinație între centrala termică și pompa de căldură aer-apă pentru a te bucura pe deplin de tot ceea ce pot ele oferi când funcționează împreună. Este ceea ce vom face și noi atunci când va sosi momentul să înlocuim centrala pe care o avem acum. Iată câteva dintre marile avantaje aduse de pachetul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE:

1.Reducere substanțială a consumului de gaz si implicit a prețurilor plătite la factura de gaz. Sistemul compus dintr-o pompă de căldură și o centrală termică poate oferi o eficiență de 4 ori mai ridicată decât al unei centrale care funcționează singură.

2. Beneficiezi de instalare completă, revizii periodice și mentenanță pentru centrala termică și instalația de gaz pe o perioadă de 5 ani.

3. Poți alege să plătești integral pentru ceea ce conține pachetul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE sau, dacă îți este mai comod, în 60 de rate care vor veni direct pe factura de gaz.

4. Dacă îți dorești independența energetică, va fi ușor să adaugi panouri fotovoltaice sau alte tipuri de echipamente eficiente și prietenoase cu mediul înconjurător.

5. Cele două tehnologii, centrală termică în condensare Immergas și pompa de căldură aer-apă Immergas, își compensează reciproc punctele slabe, făcând astfel ca sistemul să aibă o eficiență și o performanță maximă.

6. Pompa de căldură poate fi folosită și pe timpul verii în anumite condiții (vezi informațiile de pe site-ul ENGIE) pentru răcirea locuinței.

Am adăugat și schema, pentru că este simplă și clară. Chiar și cei mai puțin tehnici pot înțelege cum funcționează un sistem format dintr-o pompă de căldură aer-apă și o centrală termică. Detaliile tehnice pot fi găsite cu ușurință direct pe pagina ENGIE.

 

Centrala termica si pompa de caldura pentru a reduce cheltuielile

 

Pachetul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE nu înseamnă numai centrală termică și pompă de căldură care să funcționeze împreună pentru a reduce cheltuielile aduse de factura de gaz, ci și varianta modernă pentru toți cei care își doresc soluții prietenoase cu natura, cu mediul înconjurător, prin reducerea amprentei de carbon. Totodată, scapi de orice fel de bătaie de cap pentru că specialiștii ENGIE se vor ocupa de toate detaliile instalării sistemului, precum și de revizii și verificări periodice. În plus, ratele care vor fi incluse direct în factura de gaz te vor ajuta să nu simți impactul financiar al înlocuirii centralei termice pe care o ai acum. Convenabil, nu-i așa?

În incheiere, aș dori totuși să menționez că există câteva condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea beneficia de toate avantajele aduse de sistemul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE.

-Oferta se adresează numai celor care sunt clienți ENGIE de gaze naturale.

-Trebuie să ai deja în locuință o centrală termică (și tot ceea ce include funcționarea acesteia) pe care să îți dorești să o înlocuiești cu sistemul hibrid propus de ENGIE.

-Deși nu este destinat numai celor care locuiesc la casă, ci în teorie și celor care stau la bloc (dacă aparamentul este la parter și există posibilitatea de a monta cele 2 componente ale sistemului, astfel încât ele să funcționeze corect), pachetul se potrivește mai bine acolo unde există destul spațiu pentru montaj. Este necesar ca cele două sisteme să fie poziționate cât mai aproape una de cealaltă, centrala în condensare la interior, iar pompa de căldură aer-apă la exterior, motiv pentru care cei ce locuiesc la casă ori au o casă de vacanță sunt ușor avantajați de pachetul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE.

Folosind energia naturii și beneficiile pachetului pe care ENGIE îl pune la dispoziția clienților săi, te bucuri de toate avantajele menționate mai sus și ai o soluție eficientă indiferent de anotimp, mai ales că pachetul este gândit în așa fel încât să ofere sustenabilitate pe termen lung și primul pas către independența energetică visată de fiecare dintre noi.

Dacă ești interesat să eficientizezi costurile și consumul legate de energie, dacă dorești să investești într-o soluție eficientă care să îți ofere beneficii pe termen lung fără ca totuși să te distrugi financiar (și asta datorită posibilității de a cumpăra în rate pachetul), dacă te interesează să folosești echipamente prietenoase cu mediul și să te îndrepți către independența energetică, atunci pachetul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE ți se adresează fără doar și poate.

By Vienela

Părerea ta e importantă pentru mine

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.