Cele mai performante aplicatoare etichete de la www.idmag.ro

Iti voi spune astazi o scurta poveste despre niste aplicatoare etichete care unora le scoteau peri albi si altora le usurau viata pentru o vreme. Se intampla aici, in Scotia, la fabrica de paine unde am lucrat timp de doi ani si jumatate. Se presupune ca, fiind in occident, totul ar fi trebuit sa fie automatizat, modern, usor de folosit, inclusiv aceste aplicatoare de etichete. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa, motiv pentru care, mai in gluma, mai in serios, imi vine sa ii trimit patronului un e-mail in care sa includ link spre un magazin de unde poate comanda aplicatoare etichete cu brat tactil si placa de aplicare.

Dar sa detaliez putin, ca sa intelegi mai clar despre ce vorbesc. Eu lucram la impachetat painea. Totul se desfasura cu viteza mare. Luam painile de pe banda si le grupam in cutii, dupa care trimiteam cutia pe o banda unde un mecanism o lipea si un altul ii punea eticheta. Problema era ca mecanismele acestea era din vremea cand abia se inventasera etichetele, cel mai probabil. Erau rudimentare, de cele mai multe ori pe jumatate defecte si mai mereu instabile.

Oamenii nou angajati erau intotdeauna trimisi sa aseze cutiile pe palet, caci acolo era locul cel mai enervant. Munca in sine era usoara, numai ca din cauza aplicatoarelor de etichete care niciodata nu functionau cum trebuia, omul ramanea mereu in urma, se aglomera si se umplea de nervi. Ne enervam si noi, ceilalti, pentru ca trebuia sa renuntam cateva minute la un om din echipa pentru a-l trimite sa ajute la etichetat manual cutiile, lucru pe care nu l-as fi crezut daca nu il vedeam cu ochii mei.

Domnule patron, v-as trimite in dar un aplicator de etichete Evolabel Wipe G2, caci este exact ce au nevoie oamenii in fabrica dumneavoastra scotiana. Acest aparat a fost proiectat pentru aplicarea a cate doua etichete la viteza mare pe laturile adiacente ale fiecarei cutii in parte sau, dupa caz, pe partea frontala, laterala sau pe cea din spate a cutiei. Cu alte cuvinte, acest aparat iti aplica eticheta oriunde vrei, fara sa incurce in vreun fel oamenii care lucreaza la ambalat.

Aplicatorul de etichete Evolabel Wipe G2 are, de asemenea, un brat cu fibra de carbon (este fabricat prin imprimare 3D, adica prin cea mai moderna tehnologie a momentului) care detecteaza atat produsul ce trebuie etichetat, cat si alte obstacole care ar putea aparea. Acest brat tactil contribuie la siguranta operatorilor din productie, lucru absolut necesar in orice fabrica din aceasta lume, fie ea in Romania, fie in Scotia sau oriunde in alta parte.

Pe site-ul www.idmag.ro am mai mai vazut si alte tipuri de aplicatoare etichete.

De exemplu, acest Aplicator etichete paleti Evolabel FlexWipe, domnule patron de firma scotiana. Ca oamenii dumneavoastra sa nu se mai chinuie alergand la birou sa printeze o eticheta, dupa care sa vina grabiti la palet si sa o strecoare pe sub folia cu care paletul a fost infoliat, ca pe vremea bunicii.

Aplicator etichete paleti Evolabel FlexWipe. Este cel mai modern tip de aplicator de etichete si il recomand tuturor din inima, caci revolutioneaza aceasta industrie, usureaza munca oamenilor, ofera siguranta in manevrare si, in plus, este compact, rapid si, desigur, rentabil. Bratul tactil al aplicatorului de etichete are senzori care pot sesiza mana operatorului, ceea ce duce imediat la oprirea mecanismului si declansarea unei alarme. In acest fel, sunt evitate automat accidentele care ar putea avea loc in alte conditii.

Avand un asemenea aplicator de etichete, iti reduci implicit costurile de productie si spatiul pe care l-ar putea ocupa un alt tip de aplicator.

Tin sa precizez ca pe site-ul www.idmag.ro vei gasi nu numai imagini si descrieri ale fiecarui aplicator de etichete in parte, ci si filmulete din care sa intelegi toate avantajele pe care un asemenea sistem ti le poate oferi.

Tot pe site-ul idmag.ro am mai gasit un Aplicator etichete Evolabel Tamp modern si performant, care s-ar potrivi perfect in orice fabrica si in orice alt loc unde este necesara etichetarea rapida a produselor cu diverse etichete, de diferite marimi. Acest aplicator de etichete deosebit poate opera pana la 120 de etichete pe minut, lucru care mie mi se pare fenomenal si extrem de util in locurile unde se lucreaza la viteza foarte mare, asa cum era fabrica de paine din Scotia unde eu am lucrat atata timp si unde aplicatoarele de etichete erau de-o seama cu mine.

Aplicatorul Evolabel Tamp ajuta la pozitionarea absolut perfecta a etichetelor, indiferent daca le vrei asezate pe partea superioara sau laterala a ambalajelor. Poti folosi etichete cu dimensiuni cuprinse intre 30×20 mm si pana la 118×200 mm pentru imprimanta de 4”, respectiv pana la 178×200 mm pentru imprimanta de 6 inch.

Pentru orice alte informatii si detalii, poti folosi datele de contact:

Apelare rapidă COMENZI

+40376449800 | comenzi@idmag.ro

Adresa

Str. Siriului 36-40, București, sector 1, 014354, Romania