Este un lucru bine stiut acela ca dintotdeauna reprezentantele sexului frumos au apelat la orice mici trucuri prin care sa emane in jur senzualitate, frumusete si, bineinteles, feminitate. Daca in trecut, lenjeria intima a acestora trebuia sa fie ascunsa cat mai mult de restul pieselor vestimentare, ei bine in acest an tendintele par sa se fi schimbat intru-totul.

Asadar, in 2017, femeile au un atu in plus in vestimentatie: lenjerie seducatoare la vedere. Bineinteles, cand spun la vedere nu ma refer la faptul ca tinutele femeilor trebuie sa fie compuse doar din astfel de piese si fara alte haine, sau ca trebuie sa se obtina un look pe care unii l-ar putea considera nepotrivit.

Dimpotriva, micile trenduri in materie de lenjerie intima au dus la aparitia unor modele absolut impresionante de astfel de articole, care aduc un plus de senzualitate in tinutele feminine. Haideti sa vedem despre ce anume este vorba:

  1. Sutienele de tip bralette

Dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos, aceste modele de sutiene sunt perfecte pentru a sublinia linia bustului, astfel incat atunci cand purtati o camasa putin decoltata (sau o alta piesa vestimentara in partea de sus) sa se remarce baretele extra ale sutienului.

Intr-adevar, aceste modele de sutiene sunt absolut fermecatoare si la mare cautare in randul fashionistelor.

  1. Sutienele de tip Strappy Brallete

In cazul in care dupa denumiri considerati ca sunt acelasi model, sa stiti ca este vorba despre un alt tip de astfel de piesa de lenjerie intima.

Asadar, aceste sutiene nu prezinta doar cele doua barete deasupra cupelor, ci si barete prelungite in partea de jos. Fie ca doriti sa ii pregatiti partenerului dumneavoastra o surpriza in dormitor, fie ca va pregatiti de club si doriti sa debordati de senzualitate, acest tip de sutien este alegerea ideala.

  1. Lenjeria intima de tip bodysuit

De cele mai multe ori, aceste modele sexi de body-uri sunt fie pentru o seara de club in care doriti sa atrageti atentia asupra dumneavoastra, fie pentru a mentine flacara pasiunii mereu aprinsa intre dumneavoastra si iubit.

Astfel de body-uri sunt un must have in acest sezon, aducandu-va un plus de senzualitate.

  1. Body chain

Cine a vazut celebrul film Fifty shades of Grey, cu siguranta stie despre ce anume este vorba. Ei bine, body chain-urile sunt acele accesorii realizate din barete si curele menite sa fie purtate deasupra pieselor vestimentare din partea superioara a corpului.

Daca va intrebati cand puteti apela la astfel de body chain-uri, atunci sa stiti ca sunt deosebit de populare atat in iesirile de seara, in tinutele de club si, bineinteles, in intimitatea propriului dormitor.

Asadar, daca va intrebati de unde puteti achizitiona si dumneavoastra aceste lenjerii intime irezistibile, raspunsul este simplu: tot ce trebuie sa faceti este sa accesati magazinul online www.bralette.ro. In cadrul sau, veti fi intampinate de o gama diversificata de astfel de articole sexi, care va ajuta sa radiati si sa emanati in jur senzualitate. Orice femeie isi doreste sa isi imbunatateasca look-ul intim, motiv pentru care aceste piese sunt un must have in acest sezon.