A te epila cu ceara este unul lucru comun si o modalitate rapida de a scapa de parul in exces. De asemenea, dupa ce se foloseste ceara epilat, pielea ramane fina si aspectul picioarelor tale va fi mult mai atractiv. Iniante de a merge la un salon sau de a te epila acasa, afla cam ce tipuri principale de epilat cu ceara exista. Fiecare tratament este diferit ca metoda si este destinat unei anumite zone.

Ceara rece

Atunci cand te gandesti la epilat si la ceara de epilat, iti vine in minte ceva fierbinte. Sunt persoane care au o piele foarte sensibila si ceara fierbinte nu este prea recomandata. Exista insa si metode cu ceara rece. Este o modalitate mult mai delicata fata de cea cu ceara calda. Astfel, ceara rece, semisolida este deja aplicata pe niste benzi ce vor fi aplicate pe pielea ta. Cand benzile sunt presate pe piele, acestea se lipesc foarte bine de firele de par. Astfel, acestea vor fi smulse atunci cand banda cu ceara este trasa. Unul din avantajele benzilor cu ceara rece il reprezinta faptul ca are o eficienta maxima, de la prima aplicare. Nu va fi nevoie sa pui mai multe benzi pe acelasi loc pentru a vedea o schimbare. De asemenea, este mai putin dureroasa decat alte metode.

Ceara fierbinte

Cu ceara fierbinte este o metoda prin care acest tip de ceara este aplicata pe corp, dupa care o banda este aplicata peste aceasta si astfel este indepartat parul. Este cea mai buna forma de epilare. Epialera cu ceara fierbinte este mai mult decat precisa si, de aceea, aceata metoda va fi ideala in special pentru portiunile cu fire mai mici de par cum ar fi zona sprancenelor Nu trebuie aplicata decat odata si parul va creste mult mai greu. De asemenea, tot in cadrul epilarii cu ceara fierbinte exista si metoda de indepartare a acesteia fara a folosi o banda peste. Cosmeticiana va trage direct cu mana. Este o metoda putin mai dureroasa si daca nu este folosita ceara de calitate, este posibil ca pe piele sa mai ramana bucati de ceara.

Unele saloane folosesc ceara normala, dar nu de calitate. Exista insa saloane care aleg sa foloseasca cele mai bune produse de la magazine specializate precum Epilatpro.ro. Aici se pot achizitiona absolut orice produse ce tin de epilare, de la rezerve ceara pana la incalzitoare si alte ustensile si seturi speciale. Preturile sunt foarte bune. Atunci cand mergi la un salon, trebuie sa fii sigura de calitatea produselor si vei vedea imediat daca locatia respectiva foloseste produse speciale. De asemenea, daca nu obisnuiesti sa mergi la saloanele cosmetice pentru epilare, iti poti comanda chiar tu produse pentru epilat si iti poti face picioarele frumoase si stralucitoare de una singura. Pe site-ul epilatpro.ro vei gasi orice tip de ceara pentru epilat, atat pentru cosmeticienele profesioniste, cat si pentru doamnele care nu au experienta in folosirea acestei materii.

Utilizand produsele de la epilatpro.ro vei vedea imediat diferenta!