M-am uitat astăzi prin statistici, să văd care au fost cele mai citite articole de blog în 2016. Nu aș putea spune că am fost foarte surprinsă, căci multe dintre textele de succes au fost scrise la repezeală și nu au pic de miez. Altele îmi aduc an de an trafic, încă de când le-am scris.
Sunt conștientă că nu sunt cele mai bune articole scrise de mine, însă trebuie să dăm publicului ce este al publicului. Drept urmare, eu le mulțumesc tuturor pentru vizite și le promit să nu mă mir, indiferent de felul în care vor ajunge pe viitor pe blogul meu. Până la urmă, Iubesc Viața și înțeleg că nu toți gândim la fel, nu toți avem aceleași preferințe, nu toți suntem interesați de aceleași lucruri.
Nu mă refer aici la cititorii fideli, la cei care intră pe blogul meu ori de câte ori scriu, ci numai la persoanele care ajung aici prin intermediul căutărilor pe google.

Să vedem care au fost cele mai citite articole de blog în 2016:

Cele mai bune și mai citite bloguri românești

Bloguri despre viață

Poezia despre vacă, armăsar și bou

Scoarță de copac

Peisaj de toamnă

Vise în funcție de zilele săptămânii

Ce se întâmplă primăvara

Mâna lui a înfăptuit miracolul

Capcană pentru pițigoi

Superstiții – preotul aduce ghinion

Urmăriți de ghinion

Până în acest moment am pe blog 2321 de articole. Unele îmi plac foarte mult. Am muncit la ele sau le-am scris cu bucăți din suflet. Rar se întâmplă să îmi aducă trafic. Cele mai citite articole de blog rămân textele unde scriu despre alte bloguri, cele care îi pot ajută pe copii la școală, cele care conțin diverse informații sau cele unde am scris despre superstiții de tot felul. Și mă refer numai la top 10 articole de blog in anul 2016. :D

PS: Surprinzător chiar și pentru mine, articolul referitor la modele verighete a fost citit de foarte multe ori in 2017.