De pe Click4Sport iti poti achizitiona o bicicleta si articolele sportive. Sunt recunoscuti printre iubitorii acestui sport ca fiind cei mai buni in acest domeniu. De asemenea, pasionatii de ciclism au sansa sa cumpere cauciucuri bicicleta, de la firme precum Schwalbe, un brand mai mult decat renumit in lumea bicicletelor.

Cei carora ciclismul le-a intrat in sange, inca de la cand erau copii, cu siguranta acum se regasesc intr-o pozitie in care mersul pe bicicleta nu mai reprezinta un simplu hobby, ci un stil de viata. Mersul pe bicicleta nu numai ca iti stimuleaza corpul, dar este si o activitate prin care poti “medita”, mai ales daca alegi trasee linistite precum cele din Brasov.

Magazinul are sediul la adresa Calea Feldioarei Nr. 88, Brasov, Romania.

Insa cauciucurile nu sunt unicele produse ce pot fi achizitionate. Site-ul ofera totul de la accesorii pana la biciclete complete pentru MTB, trekking, fat bike, enduro sau dirt.

Alegerea este mereu in mana clientilor, iar personalul magazinului este mereu disponibil sa ofera informatii cat mai amanuntite despre produsele lor.

De ce sa mergi pe bicicleta?

In primul rand, este o activitate petrecuta in aer liber, care ne mentine activi. E de preferat sa o chemi pe prietena ta cea mai buna si sa porniti intr-o aventura urbana, intr-un parc drag voua.

Mersul pe bicicleta se incadreaza in categoria “timp liber in natura” si, de asemenea, sport. Este o modalitate benefica de a petrece intr-o maniera placuta cele 30 de minute de sport recomandate zilnic. Nu doar ca ne mentinem intr-o forma buna, ci ne eliberam din rutina monotona si ne relaxam mintea, luam o pauza de la munca, probleme sau stres.

Protejam mediul, pentru ca bicicletele sunt ecofriendly, nu polueaza, iar traficul se fluidizeaza. Ar trebui sa luam exemplul olandezilor, care au 18 milioane de biciclete si 35.000 de kilometri de piste pentru bicicleta.

Nu trebuie sa mai stai la cozi infernale in trafic. Nu poti sa stii niciodata ce te asteapta, asa ca trebuie sa fii pregatit si sa stii ce sa alegi: nervi si tipetele sefului: „Iar ai intarziat!?” sau sa ajungi la timp, fara sa stai minute in sir sa astepti sa se termine coloana de masini.

Bicicletele sunt mult mai usor de intretinut decat o masina. Sa fim seriosi, pentru bicicleta nu-ti trebuie niciun combustibil, in schimb pentru masina, stim cu totii… O investitie pentru o bicicleta e mult mai buna si poti economisi banii pe care i-ai fi dat pe abonamentul la transportul in comun sau pe benzina.

Locurile de parcare nu mai reprezinta o problema. Ca sofer, dupa ce abia reusesti sa scapi de trafic, trebuie sa cauti o parcare, un proces care produce alt stres. O bicicleta nu ocupa prea mult spatiu, o poti depozita usor, fie in locurile special amenajate, fie in incinta institutiei in care te afli.

In orice situatie te-ai afla bicicleta reprezinta alegerea cea mai buna, deoarece este gratuita si sanatoasa. De la click4sport poti cumpara oricand o bicicleta si articolele sportive de cea mai buna calitate!