V-aţi întrebat vreodată care este cel mai bun om din univers sau cum ar trebui să fie un om pentru a primi această distincţie? Ce calităţi ar trebui să aibă? Ce fapte bune ar trebui să facă? Prin ce anume ar trebui să se remarce? Dimineaţa zilei de 21 octombrie 2015 mi-a adus răspunsul pe care, sinceră să fiu, nu îl căutasem niciodată. De ce cred că Alex este cel mai bun om din univers? Poate pentru că m-a ajutat de fiecare dată când am avut o problemă. Poate pentru că i-a ajutat şi pe alţii când au avut probleme. Poate pentru că gestul pe care l-a făcut astăzi m-a impresionat în mod deosebit. 

Într-o altă vreme, într-o altă lume, într-un alt decor, probabil gestul său ar fi trecut aproape neobservat, ar fi fost firesc. În lumea noastră, în anul 2015, ceea ce a făcut Alex pentru oameni pe care nici măcar nu îi cunoaşte este uluitor şi îl califică în ochii mei pentru distincţia de Cel mai bun om din univers.

Cine e Alex? Lumea îl cunoaşte prin blogosferă sub numele de amiralul. Eu îl ştiu ca fiind un om cu o inimă uriaşă, un prieten pe care mă pot baza oricând. :)