Skip to main content

Cel mai bun fotograf de nuntă din București

Viața mea este foarte scurtă. Nu mă deranjează, pentru că îmi place să o trăiesc intens. Nu are importanță când m-am născut sau cine îmi sunt părinții, deoarece eu trăiesc independent de ei din clipa în care o fată frumoasă mă atinge și spune cu ochii înflăcărați că mă dorește, că eu sunt cea mai potrivită. În acea clipă devin albă ca varul, mă intimidez și toate fundițele, paietele și bijuteriile cu care am fost împodobită încep să strălucească. Cine sunt eu? Sunt cea mai frumoasă rochie de mireasa, rochia pe care o poate avea orice fată frumoasă care dorește să arate ca o prințesă din basme în ziua nunții.

Nu te uita la faptul că mi s-a lipit un preț. El va fi oricum mult mai mic dacă alegi pachetul complet de servicii, care include filmări video, fotografii, DJ, flori și bine-nțeles pe mine, rochia de mireasă. Am fost gândită în așa fel încât să mă pot mula cu lejeritate pe orice trup de fată, să o transform în vedeta incontestabilă a nunții. Colaborez întotdeauna cu cel mai bun fotograf nunta din București și tare bine mă simt când îl văd cum mă privește. El spune că o face într-un mod profesional, cu ochi de cameraman, pentru a mă surprinde din cele mai bune unghiuri, însă eu, rochia de mireasă, trăiesc uneori cu senzația că mă place, că în ochii obiectivului său, eu sunt vedeta.

Și de ce nu aș fi? Nu pe mine stau ațintite privirile mândre ale soacrelor, cele invidioase ale femeilor nemăritate și cele arzătoare ale mirelui? Nu pentru mine se agită toată lumea în ziua cea mare, cu foto video nunta, cu grija de a nu mă murdări și de a mă surprinde în toată splendoarea mea? Miresei îi strălucește privirea de mândrie că o acopăr, fotograful de nuntă din București mă filmează și pozează întreaga seară. Lucrează apoi multe zile pentru a mă arăta lumii în cele mai bune ipostaze. Fotograful meu nu ezită să vină după mine oriunde aș fi, în orice colț al țării ar avea loc nunta, pentru că nu vrea ca mirii să rateze vreun moment important.

Sunt mândria lui și orice altă rochie pălește în fața mea de necaz că fotografiile și filmările pe care mi le face sunt adevărate poeme de dragoste, pe care mirii le vor privi înduioșați peste ani, amintindu-și cu drag de ziua nunții, poate cea mai importantă zi din viața unui om. Pot fi rochia ta de nuntă, dacă mă dorești, dar nu uita să chemi la petrecere pe cel mai bun fotograf de nuntă din București, pentru că fără el nici o rochie de mireasă nu poate străluci, iar amintirile niciodată nu vor fi la fel de frumoase. Îți las numărul lui de telefon… Nu uita că eu, rochia de mireasă de la CasaAnke, pot avea orice formă dorești, în așa fel încât să te scot în evidență, să te fac vedeta nunții tale. Trebuie doar să mă cauți pe linkul de mai sus și mă vei vedea în foarte multe ipostaze.

fotograf nunta bucuresti

Comments
 • Dana Lalici December 18, 2013 at 8:07 pm

  Hey, ai scris si tu despre Lucian Joita?? Am facut-o si eu la un moment dat, pare un tip super de treaba si site-ul lui imi place.

 • javra December 18, 2013 at 8:46 pm

  Da, parcă şi eu am scris. După cum vezi, numai lume bună :), nu puteai lipsi.

 • Radu December 19, 2013 at 6:01 am

  Cine ţi-a vrăjit condeiul? 🙂

 • elly weiss December 19, 2013 at 10:53 pm

  Cand vine vorba despre nunti…ma cam abtin. Rar sa fi vazut ceva care sa-mi placa cu adevarat.

  • Rudolph Aspirant December 20, 2013 at 10:31 am

   Da, dar macar fotografiile sa fie fumoase ! ; )

   P.S. nu pot sa cred ca Elly e primul blogger care m-a ispitit pe mine sa folosesc un emoticon…si inca unul care face cu ochiul !

   • Intuneric December 20, 2013 at 2:56 pm

    …si, de emotie, nici nu ti-a iesit pana la capat… 😉 😀

 • Jorjette December 20, 2013 at 3:25 pm

  Intr-adevar cel mai bun fotograf!! Asta e si parerea noastra!! Tot respectul!

  Cel mai mult imi plac fotografiile facute de el cu copii. Sunt o minunatie!

 • adicherish January 5, 2014 at 10:20 am

  and the winner takes it all! i hope this for you! nice perspective in here! 🙂
  another good day for you! 🙂

 • Fotograf nunta Bucuresti January 16, 2014 at 6:17 pm

  Te-am gasit din greseala…multumesc de articol..cred ca l-am vazut cand ai participat…Ai si castigat ca nu mai stiu?!

 • Vienela January 16, 2014 at 10:04 pm

  Cu placere! Nu, nu ti-a placut articolul meu… 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.