Ai văzut noile Ceasuri Guess oferite de Ceasmania? m-a întrebat cumnata mea aseară, mândră că poate veni și ea cu noutăți. Sinceră să fiu, nu le văzusem nici pe cele mai vechi, deși am auzit de multe ori vorbindu-se despre ceasuri Guess. Curioasă ca orice altă femeie, m-am grăbit să intru pe site-ul recomandat de cumnata mea și cred că am rămas acolo vreme de o jumătate de oră, tot studiind câte un ceas Guess și întrebându-mă care s-ar potrivi cel mai bine pe mâna mea. Sunt foarte mulți ani de când nu am mai purtat ceas, dar am văzut pe site-ul Ceasmania niște modele care au trezit în mine pofta de a schimba ceva, de a purta nu doar brățări, ci și ceasuri, căci ele parcă dau o mai mare eleganță ținutei, după cum bine spun cunoscătorii. 

Nu știu de ce, dar nu reușesc niciodată să îmi amintesc la timp că o plasă de brățări nu poate înlocui aspectul rafinat al unui ceas. În loc să dau banii pe un ceas care poate fi purtat la orice ținută, aleg întotdeuna să cumpăr mormane de brățări pe care le rătăcesc ușor sau de care mă plictisesc după ce le port de două ori. Dar aseară i-am spus cumnatei mele să îmi comande și mie un ceas Guess când își comandă pentru ea. E singura soluție, căci eu singură mereu mă las păcălită de strălucirea mărgelelor. :)

“Esti in cautarea unui ceas Guess? Distribuitorul Oficial Guess Romania Ceasmania.ro ofera spre vanzare o gama larga de ceasuri Guess la preturi accesibile.

Ceasmania.ro este distribuitor oficial in Romania pentru ceasurile Guess. Alege sa cumperi doar ceasuri Guess originale doar de la vanzatori autorizati sau dealeri oficiali pentru a avea mereu cea mai buna experienta.

Ceasmania este cel mai popular magazin online de ceasuri de mana originale. Suntem distribuitori oficiali in Romania pentru Guess, astfel ai garantia ca vei achizitiona ceasuri originale Guess la cele mai bune preturi. Constant aducem modele noi si iti punem la dispozitie cea mai mare colectie de ceasuri Guess originale de pe piata. Devenind clientul nostru vei beneficia de servicii speciale precum : extra garantie, deschidere colet la livrare, retur in 30 zile, puncte de fidelitate ce apoi pot fi transformate in vouchere cadou.”

ceas-de-dama-guess-chelsea-w0647l2