Mi se întâmplă tot mai des să primesc pe mail sau pe facebook mesaje de la doamne care îmi citesc blogul. Sunt mesaje atât de emoționante, încât de multe ori nu îmi găsesc cuvintele, nu știu ce să
răspund, mă rușinez văzând că, pentru ele, blogul meu este ”cartea” din care ele citesc dimineața, la cafea, sau seara, înainte de a se băga la somn. Acum aproape o săptămână am primit câteva rânduri ce m-au umplut de încântare și m-au făcut să îmi spun că merită să scriu toată viața, zi de zi, pentru a primi asemenea cuvinte în dar: ”Din suflet mulțumesc. te rog să mai scrii .. iubesc fiecare literă pe care o așterni …acolo. ești o minune !”.

În această seară am avut o mare surpriză, ce m-a încântat peste măsură. Un cititor mai vechi de-al meu mi-a trimis un mail în care îmi spunea: ”La scurt timp după ce am citit articolul tău despre ceasuri, am intrat pe siteul ăla și am comandat un ceas automatic marca Orient. Vreau să îți mulțumesc mult pentru ideea pe care mi-ai dat-o, ca și pentru sugestie. Sunt foarte mulțumit de felul în care funcționează și am de gând să îi cumpăr și soției mele unul (alt model), tot de pe acel site.”. Cum, cum să nu îți crească inima văzând că până și advertorialele aduc un beneficiu celor care te citesc?

Dacă tot spune cititorul meu că vrea să îi cumpere soției un ceas, m-am gândit să mă mai uit și eu o dată pe acolo, cu speranța că îmi va face și mie soțul meu o asemenea surpriză. Sigur, cu condiția să citească acest articol. :) Sunt atât de multe modele frumoase acolo, că este aproape imposibil să te decizi pe care să îl alegi. M-am gândit și răzgândit de zeci de ori până când am decis că cel mai bine mi s-ar potrivi ceasul Orient Dressy Elegant (cu mecanism quartz) sau Orient Lady Rose, cu mecanism automatic.

De aici chiar nu mă pot decide. Ambele îmi plac foarte mult, pe ambele mi-ar plăcea să le am. Cred că singurul criteriu după care aș putea decide ar fi mecanismul, pentru care voi cere părerea domnilor, și aspectul, despre care le voi întreba pe doamnele ce mă citesc. Voi care spuneți că este mai bun, mai potrivit? Îmi poate explica cineva care este diferența dintre ele? Care dintre cele două modele vi se pare mai frumos?