Ceaiuri de la Fares

Săptămâna trecută am primit un e-mail prin care cineva mă anunţa că vrea să îmi trimită un colet surpriză, fără să îmi dea alte detalii în afară de faptul că era vorba despre o firmă cu care colaborează. Cum nu cunoşteam nici persoana care îmi cerea adresa, prima mea reacţie a fost: “Nu mi-ai putea da şi nişte indicii, să ştiu la ce să mă aştept?”

Apoi am căutat pe net şi am descoperit că persoana chiar există şi colaborează cu diverse firme, aşa că m-am scuzat şi am acceptat să mă las surprinsă.

Astăzi la prânz am primit coletul. Era atât de frumos ambalat, încât m-a cucerit din prima clipă. Putea conţine orice, că nu mă interesa, atât de mult mi-a plăcut săculeţul de pânză legat cu fundiţă verde, ştampilat cu sloganul “Surprinde-te cu sănătate”. Surpriza a fost şi mai mare după ce l-am deschis.

Pacheţelul este de la Fares, firmă de la care eu am mai cumpărat câte o cutiuţă de ceai din când în când, dar pe care am ajuns să o respect abia când am văzut câţi bani dona pentru participanţii de la Dansez pentru tine.

Coletul conţine 5 cutii cu amestecuri de plante medicinale, “destinate detoxifierii organismului şi a principalelor sisteme şi organe responsabile cu metabolizarea şi eliminarea toxinelor”, o căniţa foarte drăguţă şi o scrisorică de la Fares pentru Vienela.

Stiţi că nu am cum să fac poze deocamdată, aşa că am furat de pe pagina lor de facebook cele 5 produse, să vi le arăt. Este vorba despre un Complex din plante medicinale, iar cele 5 produse sunt pentru: Curăţarea Colonului, Curăţarea Ficatului (pe acesta a pus ochii băiatul meu), Curăţarea Organismului, Curăţarea Sângelui şi Silueta Perfectă- Saţietate cu Fibre.

Ceaiuri de la Fares

 

Sceptică din fire, am deschis cutia cu ajutorul căreia poate fi curăţat organismul, să văd ce conţine de fapt. M-a izbit o aromă atât de plăcută şi de puternică, încât am decis că trebuie să merg până la capăt. Instrucţiunile sunt puţin neclare sau eu sunt cam bătută în cap; nu m-am lămurit cum se foloseşte. “Se administrează cu iaurt, suc de fructe, miere sau apă… Consumaţi apoi minim 400 ml de lichide”. Adică să înghit acele frunze tocate? Nu pot.

Prin urmare, am făcut un ceai bestial, pur şi simplu. Nu are nevoie de zahăr, pentru că este uşor dulceag, foarte, foarte aromat (miroase în toată casa a plante), oferă o savoare deosebită şi lasă o senzaţie de prospetime revigorantă (offf, sună ca în reclamele de la televizor). Nu vă pot spune deocamdată ce efecte are, pentru că abia am terminat de băut o căniţă de ceai. Dar promit să încerc ca de mâine să respect modul de administrare pentru a-mi detoxifica organismul.

Aviz amatoarelor. Am decis să ofer cutia care conţine Silueta Perfectă unei doamne/domnişoare care se va arăta interesată, pentru că eu aş avea nevoie să mă îngraş, nu să slăbesc. Pe celelalte le vom folosi în familie.

Mulţumesc, Georgia Bacinschi!

Mulţumesc, Fares!