Născută om, mă transformam rapid și sigur într-un dragon de foc. Îmi ieșeau flăcări pe nas de nervi. Călcam apăsat, dorindu-mi ca pământul să se zguduie sub tălpile mele. Lumea părea să își ducă mai departe traiul de zi cu zi, insensibilă, netulburată de frământarile mele. Sună un prieten, mi-a fulgerat prin gând. Încă mai există oameni care pot domoli dragonii de foc.

-Haide la mine să vorbim. Am niște Ceai verde oferit de Arta Ceaiului. Fac repede și niște fursecuri, să îndulcim ceaiul verde și situația, mi-a spus prietena mea în telefon.

I-am ascultat sfatul. Prepară cel mai bun ceai verde, cele mai bune prăjituri și știe cum să stingă focul din inima dragonilor. Modestă, spune că nu are nici un merit, că doar substanțele pe care ceaiul verde le conține au calmat furia ce îmi înfierbântase creierul. Eu încă mai cred că răbdarea prietenei mele, atenția cu care m-a ascultat și ideile cu care mi-a iesit în întâmpinare au contribuit în mare măsură la găsirea celei mai bune soluții. Nu doar că am scăpat de frământări, ci am și rezolvat problema care mă ardea. În plus, am mâncat cele mai bune fursecuri din univers. 

Mi-am comandat și eu ceai verde. Nu poate alunga singur dragonul de foc, dar are puterea de a-mi aduce aproape câțiva prieteni buni și de a le goni orice frământare. Proprietățile sale, cunoscute încă din vremea împăratului chinez Sen-Nung, sunt recunoscute astăzi în întreaga lume. Conține uleiuri esențiale, teină, flavonoide, aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu, fier, fluor… Ceaiul verde are efect antioxidant, diuretic și este stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor.

Dacă vă bântuie dragoni de foc, găsiți ceai verde pe site-ul Arta Ceaiului.

“Pe site-ul Arta Ceaiului veti descoperi o gama variata de ceaiuri, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de aceasta bautura minunata cu gust delicios si numeroase  beneficii pentru sanatate. Nu uitati ca medicina traditionala chineza foloseste ceaiul de mii de ani. Acesta a fost utilizat de-a lungul timpului fie ca si stimulant, fie pentru imbunatatirea sanatatii inimii, fie pentru reglarea nivelului de zahar din sange si nu in ultimul rand pentru imbunatatirea proceselor mentale.

Asadar, fie ca sunteti un cunoscator al ceaiurilor infuzie, fie ca vreti sa incercati ceva nou sau pur si simplu sunteti in cautarea unui cadou, pe Arta Ceaiului veti gasi ceea ce cautati. Mai mult decat atat, va vom oferi o servire ireprosabila astfel incat sa va alaturati listei noastre de clienti multumiti.”

ceai-verde-cu-ginseng-si-goji