Vasul nostru de toaleta facuse piatra undeva in interior, sub acea margine enervanta, dar atat de utila. M-am dat de ceasul mortii incercand diverse solutii miraculoase, care sa curete piatra de pe obiectele sanitare. Indiferent cat de scumpe erau, nu faceau treaba asa cum mi-ar fi placut mie. Intr-un final, m-am decis sa ma folosesc de internet, caci nimeni nu stie mai multe decat bunul si dragutul google, ce mi-a returnat imediat o multime de rezultate.

Am ales sa incerc intai si intai otetul, caci imi era la indemana si ceva imi spunea ca ar putea avea efect. Cu o carpa imbibata de otet am atins portiunea afectata de piatra si am asteptat cam 10-15 minute. Cand am revenit cu carpa si am incercat sa sterg, sa cad si mai multe nu! Piatra de pe obiectul sanitar disparuse, de parca niciodata nu ar fi existat. Nici urma de mizerie, nici urma de pete inestetice.

Concluzia: cea mai buna solutie pentru curatarea obiectelor sanitare este banalul OTET, caruia nici prin cap nu ii trece ca astazi ii fac reclama in mod absolut gratuit, recunoscatoare ca m-a scapat de piatra de pe vasul de toaleta. :)