Ai nevoie de o sursă de încălzire pentru locuința ta, indiferent de tipul acesteia.  Ca să poți alege una din cele mai bune surse de încălzire este necesar să ai cât mai multe informații despre cele pe care le ai în vizor. Astfel, vei putea face o alegere bună, rentabilă și pentru bugetul tău. La mijloc stă confortul tău așadar îți vei da interesul să alegi bine.

Există mai multe variante de încălzire pe piață și nu trebuie să le excluzi. Cel mai bine este să ai cât mai multe informații astfel încât să faci o alegere pe măsură.

Atunci când vorbim despre centrale si termoseminee pe lemn trebuie să știm că ambele au capacitatea de a încălzi uniform toată locuința.

Ce trebuie să ai în vedere când alegi centralele și termosemineele pe lemne

 

  • Aspectul

Aspectul sursei de încălzire este foarte important și se pune un mare preț pe designul interior. Un termoșemineu pe lemne este cu siguranță un produs de care te vei putea bucura în living și care îți va oferi o ambianță romantică și boemă.

Cu cât centrala sau termoșemineul are un aspect mai deosebit, cu atât ambianța de care vei avea parte va fi mai interesantă.

  • Amplasarea

Un termoșemineu se poate amplasa oriunde ai spațiu pentru acest produs.  Ca să poți avea parte de o ambianță potrivită este recomandat ca încăperea să fie prevăzută cu acest produs încă din faza de proiect. Atât în cazul centralei, cât și în cazul termoșemineului este recomandat ca încăperea că fie încă de la început realizată pentru acest produs. Cel mai bine este să apelezi întotdeauna la un profesionist care să îți ofere consiliere și să ducă proiectul de montaj la bun sfârșit, așa cum trebuie.

  • Confortul

Căldura este foarte importantă în orice locuință. O centrală pe lemne poate oferi comoditate, deoarece setezi totul cu o simplă apăsare de buton. La fel de bine și un termoșemineu pe lemne este perfect pentru ambientul tău, pentru că obții randament la încălzire, la costuri avantajoase.

  • Puterea

Aici depinde de suprafața ce o ai de încălzit. Desigur că poți alege o centrală sau un termoșemineu de o putere mai mare. Mai nepotrivit este sa alegi ceva sub capacitatea minimă de care ai nevoie. Vei suprasolicita sistemul pentru a face față nevoii, de a încălzi un anumit volum de aer. Nu știi ce se potrivește în casa ta? Cere consiliere din partea furnizorului ales pentru achiziția sistemului!

  • Pierderile de căldură

Atât în cazul termoșemineelor, cât și în cazul centralelor pe lemne nu vor exista pierderi de căldură, deoarece toată căldură se va elibera prin intermediul grilelor de aerisire.

De ce să alegi termoșeminee pe lemne?

 

Ei bine, atât centralele, cât și termoșemineele pe lemne sunt instalații complexe care au menirea să asigure confortul termic într-o încăpere și care au rolul de a încălzi apa în locuință.  Ambele produse oferă siguranță și un confort termic.

Atât instalarea centralei, cât și instalarea termoșemineului trebuie să se realizeze de un profesionist, iar folosirea acestuia va ține cont de instrucțiunilor producătorului.

Fornello îți pune la dispoziție centralele și termoșemineele de care ai nevoie

 

Fornello este magazin de nișă unde regăsim o gamă variată de centrale, termoșeminee și nu numai. În pagina oficiala fornello.ro produsele sunt prezentate cu toate detaliile tehnice. În principiu oricare dintre acestea asigură confort deplin și ambient plăcut în spațiul în care este amplasat, însă contează alegerea potrivită în funcție de suprafața avută în vedere.

Tot aici regăsim panouri solare, țevi și fitinguri, obiecte sanitare și alte produse de bricolaj.

Date de contact

office@conbetaconstructii.ro