Este o treaba foarte importanta sa iti alegi fotograful pentru nunta ta. Acesta trebuie sa dea dovada de profesionalism si seriozitate. Fotograful va fi persoana care iti va colecta fiecare amintire a celei mai fericite zile din viata ta.

Atunci cand esti in cautare de un fotograf, ca sa restrangi lista, cauta doar pe cei care se ocupa de nunti si evenimente. Fiecare fotograf are stilul lui, fie ca este vorba de fotograf nunta sau de un fotograf care pozeaza la diferite tipuri de evenimente. Trebuie sa te asiguri ca acesta este competent si ca are o diploma rezultata in urma unor cursuri de fotografie, pentru fi sigur ca toate cadrele o sa fie calitative.

Revenind la stil, inainte sa angajezi un fotograf, petrece mai mult timp cu el sau intreaba-l de evenimentele din trecut la care a participat, cere-i exemple de cadre si de sfaturi pentru poze, si incearca sa afli daca stilul tau si al partenerului  merge pe aceeasi unda cu a fotografului.

De asemenea, vei dori ca in ziua nuntii sa te simti cat mai confortabil in preajma fotografului nunta. Daca pana in prezent nu ai mai avut contact cu el, fie ca ti l-a recomandat un prieten sau l-ai gasit prin intermediul mai multor tipuri de cautare. Poate ca l-ai gasit online si te-a impresionat munca lui si te-ai regasit in locul persoanelor pe care le-a pozat. Sau poate ca te-a atras intr-o revista. Ei bine asa cum, el se va afla alaturi de cele mai importante persoane din viata ta, vei dori dori sa te simti cat mai relaxat in preajma lui, ca zambetul tau sa poata iesi pefect, nu fortat.

Si cum doi fac mai bine decat unul singur, iti recomand echipa formata din Andrei si Adina, ce au pasiunea de a face fotografii in ziua cea mai fericita din viata ta. Echipa lor se numeste Jadoris si iti recomand sa le vizitezi site-ul www.jadoris.com pentru a le vedea munca. Dau dovada de seriozitate si au o experienta lunga in spate, experienta prin care au devenit din ce in ce mai buni in urma fiecarui eveniment.

Prin munca lor, fotografiile nu reprezinta doar o bucata de hartie, ci impreuna reusesc sa formeze o poveste intr-o completa armonie care sa dainuie. Priveste partea buna a lucrurilor, nu o sa mai fie necesar sa mai angajezi un al doilea fotograf nunta care sa poata face fata intregului eveniment.

Pe site-ul celor de la Jadoris vei gasi si informatii personale despre ei, despre ambii in parte, despre ce le place separat si despre ce adora sa faca in timpul liber. Le place sa calatoreasca si iubesc adrenalina. Daca ai fost impresionat si doresti sa vezi povestile din spatele nuntilor, intra pe blogul acestora. Vezi clipuletele din timpul sedintelor foto de dupa nunta si uita-te la zambetul de pe fata sutelor de clienti multumiti. Pentru ca fotografiile de la nunta ta sa fie ca de vis, considera aceasta echipa minunata de fotografi.