Daca te-ai intrebat pana acum ce sunt aerotermele industriale si ce au diferit fata de alte sisteme de incalzire, iti voi spune eu in cele ce urmeaza. Pentru inceput, trebuie sa stii ca aerotermele industriale sunt o alternativa eficienta, optima prin care poti incalzi spatii de dimensiuni medii si chiar mari. De exemplu, halele, magazinele si depozitele pot fi incalzite cu usurinta de o aeroterma industriala.

Cum functioneaza aerotermele industriale?

Ele functioneaza la fel ca si celelalte aeroterme de dimensiuni mai mici – prin incalzirea unei rezistente electrice. Dupa ce rezistenta electrica s-a incalzit cat trebuie, caldura pe care o emite va fi distribuita in incaperea respectiva printr-un sistem de ventilatie.

Stiai ca aerotermele industriale sunt o modalitate perfecta de a controla caldura din spatiul in cauza in perioadele de tranzitie? In timpul toamnei si primaverii, cand variatiile de caldura duc deseori la disconfort termic, aerotermele industriale pot regla eficient termperatura aerului din interior.

Sa vorbim putin despre aeroterma electrica Geko 2kW de la TopStrong

TopStrong este un brand cu renume pe aceasta linie de profil, a aerotermelor ce intrec asteptarile noastre, a clientilor. Totodata, acelasi magazin iti pune la dispozitie o multime de scule, unelte si echipamente pentru casa si gradina – acceseaza topstrong.ro si te vei convinge de cate lucruri calitative a pregatit echipa pentru tine!

Sa revenim la ale noastre si anume la aeroterma electrica Geko pe care TopStrong ti-o pune la dispozitie. Ea functioneaza pe baza de ventilare, deci este mult mai eficienta in spatii de dimensiuni mari, fata de cele care functioneaza prin convectie – fiind potrivite doar pentru spatii mici.

Functionarea acestei aeroterme este silentioasa, motorul sau dispune de intrerupator termic, iar tu ai posibilitatea sa reglezi oricand viteza ventilatorului. Nu in ultimul rand, aeroterma in cauza este fabricata dintr-un aliaj puternic – cupru si otel inoxidabil -, dar chiar asa, ea cantareste doar 3,4 kg – o poti repozitiona si transporta folosind doar o singura mana.

Iti recomand sa faci o astfel de achizitie pentru ca lamele ventilatorului sunt fabricate, la randul lor, din otel inoxidabil, asa ca ai siguranta ca aeroterma va rezista ani la rand. Te invit acum sa arunci o privire peste gama de aeroterme industriale de la TopStrong si sa o achizitionezi pe cea care se pliaza pe cerintele tale.