Marea provocare a barbatilor, alegerea unui inel de logodna, este in continuare una de top. Teama de a esua in gasirea unei bijuterii care sa se potriveasca perfect pe degetul persoanei iubite apare la un moment dat in randul celor care iau decizia de a face marele pas – cererea in casatorie. Sunt numeroase aspecte care pot sa strice clipa, iar alegerea unui inel care sa nu fie nici pe gustul persoanei iubite si nici calitativ ar fi dezastruoasa.

Trebuie mereu sa fii practic, sa ai in vedere aspecte bine determinate inainte de a pune in actiune operatiunea. Iti prezint mai jos cateva dintre lucrurile pe care NU trebuie sa le faci sau sa NU le omiti in acest sens.

NU cauta inelul fara sa ai stabilit un buget

Trebuie sa stii cat iti permiti sa investesti in inel atunci cand incepi sa cauti prin magazinele specializate. De altfel, reprezentantii de acolo te vor intreba de suma in jurul careia vrei sa te incadrezi pentru a putea sa iti faca oferte. Nu uita deci sa faci calculele si sa te decizi pentru o suma de investit in pretioasa bijuterie.

NU neglija alegerea metalului potrivit

Unii tind sa aleaga inelul strict dupa modelul pietrei, iar asta nu e intocmai ok. Prima decizie de luat este in privinta metalului. Acum s-au diversificat optiunile si din acest punct de vedere, deci ai dintre ce sa alegi. Si in acesta privinta trebuie sa te raportezi la buget. Aurul roz de exemplu va avea costuri mai ridicate, pentru ca este mai popular la ora actuala.

NU alege un inel fara diamant

Chiar daca va avea costuri ceva mai ridicate, sa stii ca merita pretul. Un inel logodna cu diamant va fi cu atat mai apreciat, cu cat va acorda o cu totul alta stralucire bijuteriei.

Te poti orienta dupa o forma pe preferintele persoanei iubite mai ales ca ai de unde alege. Spre exemplu, pe diamag.ro gasesti colectii de inele cu diverse forme ale diamantelor. Rotunda, dreptunghiulara, in forma de inima, ovala, printesa, marchiza – nu poti spune ca nu ai avut optiuni.

Prin alegerea unui inel de logodna cu diamant nu face decat sa ii demonstrezi celei dragi ca tii cu adevarat la ea si ca iti doresti sincer sa iti petreci alaturi de ea restul vietii.

Cat despre culoarea diamantului, vei vedea ca si aici ai numeroase optiuni. Sfatul meu? Daca nu esti sigur pe ceea ce e mai potrivit, ai in vedere incolorul. Este si cea mai pretentios, deci cu atat mai indicat a-l avea in vedere.

Sa stii ca este primul pe lista cu optiuni de inele elegante, respectiv scumpe prin calitatea ce le caracterizeaza si pe care totodata o denota. Pretul lor este dictat de claritate, de iscusinta taieturii, de prezenta sau lipsa incrustarilor.

De asemenea, niciodata sa NU cumperi o bijuterie dupa ochi. Cel putin in cazul inelului de logodna este necesar sa cunosti dimensiunea potrivita. Daca nu este cea buna, eventual asigura-te ca poti solicita marirea sau micsorarea inelului.

Cat despre oferte echitabile si modele variate, acceseaza diamag.ro.