De cele mai multe ori, firmele de catering reusesc sa castige increderea clientilor prin prisma serviciilor profesionale si a mancarii gustoase pe care reusesc sa le-o ofere acestora. Este lesne de inteles acest lucru, din moment ce o astfel de firma se ocupa de aprovizionarea, furnizarea si servirea de produse alimentare gata preparate. Cateringul poate fi industrial (scoli, spitale, armata), de calatorie (tren, avion, vapor) sau catering comercial (restaurante, firme specializate de catering si asa mai departe), dar toate au un punct comun, la un moment dat: produsele consumabile de unica folosinta, pe care le utilizeaza.

Pe langa faptul ca gustul mancarii (altadata criteriu unic) trebuie sa se ridice la anumite standarde, in ziua de azi conteaza foarte mult si provenienta ingredientelor, modul lor de preparare, chiar si conditiile in care are loc intreg procesul de preparare, conservare si transport, dar si aspectul estetic al preparatelor. Pentru a oferi servicii complete, o firma de catering din zilele noastre trebuie sa includa in meniu preparate apartinand atat bucatariei locale, cat si celei internationale, dar si celor de nisa (tip vegan, fara sare, fara gluten pentru persoanele cu intolerante), sa dispuna de tehnologii moderne de prelucrare dar si de bucatarii profesionale, de bucatari cu experienta, capabili sa se mentina in trendurile actuale si sa gateasca conferind preparatelor un aport nutritional echilibrat, de servicii conexe de logistica si servire, dar si sa stie sa se adapteze prompt la cerintele si necesitatile clientului (care se pot schimba constant sau nu).

Pentru ca, de cele mai multe ori, detaliile marunte sunt cele care pot face diferente mari, exista un secret pe care orice firma de catering il cunoaste: utilizarea de produse consumabile de unica folosinta, pentru o rapiditate in servire a mancarii. Aceste produse sunt, de cele mai multe ori subestimate, dar utilitatea acestora nu poate fi contestata de nicio firma de catering, care le foloseste zilnic. Si, cu toate ca sunt multi furnizori care va pun la dispozitie astfel de produse, eu recomand cu cea mai mare incredere site-ul celor de la Sanito.ro – deoarece echipa lor are o experienta de peste 13 ani in domeniu, fiind unul dintre brand-urile puternice de pe piata din Romania.

Gama lor de produse este vasta si include: tacamuri, pahare plastic si capace, pahare carton si capace, palete cafea si paie, scobitori si bete frigarui, farfurii unica folosinta, farfurii biodegradabile, caserole, cutii catering, manusi, pungi alimentare, folii alimentare si aluminiu. Avand o echipa puternica de specialisti in spate, tehnicienii Sanito.ro va pot ajuta sa va alegeti cele mai potrivite solutii, indiferent de tipul afacerii pe care o dezvoltati. Astfel, puteti fi linistiti ca oferiti angajatilor si clientilor cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor. Le place sa faca lucrurile cat mai bine cu putinta si sa isi concentreze toate resursele pentru a va oferi servicii de calitate, in timp rapid si in perfecta siguranta. De aceea, iti ofera garantia ca toate produsele acestora iti vor ajuta afacerea sa se dezvolte si sa fie apreciata in cel mai mic amanunt.