Cand pronuntam cafeaplus.ro spunem din start raiul online al cafelei si al aparatelor de cafea de orice fel. Pare ca acest magazin online este pentru toti cei care au cunoscut gustul adevarat al cafelei, iar acum incearca sa se intoarca la el.

Iata ca o pot face extrem de usor, deoarece in cadrul acestui magazin online regasesc o multime de sortimente de cafea. Vorbim aici de cafeaua boabe, cafeaua ginseng, dar si cafeaua instant. Practic alternative pentru toti si toate, pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Redescopera gustul cafelei de altadata!

Odata cu trecerea timpului, cafeaua a cunoscut fel si fel de retete de preparare. Asa s-au diversificat si preferintele publicului. Insa, intotdeauna ne vom intoarce la clasica modalitate de preparare a cafelei, la gustul ei inconfundabil.

Aroma cafelei preparate la ibric poate ajunge la tine cu usurinta. Cafeaua boabe de pe cafeaplus.ro si aparatele de cafea fac o treaba excelenta impreuna. Pot readuce in atentia celor interesati gustul de altadata in mai putin de un minut – atat cat dureaza preparea unei cesti de cafea aromata.

Aparatele de pe cafeaplus.ro pot fi folosite atat in cafenele, cat si in mediul business. Bineinteles, totul depinde de modelul de aparat ales. In plus, piese de schimb pentru aparatele Delonghi sau alte modele asemenea pot fi achizitionate tot de aici. Acceseaza site-ul oficial si convinge-te.

Aparatul profesional de cafea in custodie – o recomandare pentru mediul HoReCa?

In ultimul timp am auzit vorbindu-se extrem de mult despre posibilitatea de a folosi un aparat profesionat de cafea in custodie. Aceasta optiune, daca o pot numi asa, este doar pentru spatiile HoReCa. Chiar este asa avantajoasa precum pare?

Daca esti proprietar de cafenea, hotel sau restaurant trebuie sa stii ca preluarea unui aparat de cafea in custodie nu este poate una din cele mai bune alegeri. De ce? Cu toate ca tu te folosesti de acel aparat fara sa fi platit ceva pentru achizitie, cafeaua pe care o vei folosi trebuie cumparata tot de la cei de la care ai luat aparatul. Surpriza e ca aceasta nu va avea acelasi pret, ci un suprapret. Interesant, nu?

Cel mai bine achizitionezi direct un aparat de cafea performant, profesional si il folosesti dupa bunul plac. Nici nu esti conditionat de un sortiment anume de cafea si nici de un furnizor. In plus, daca afacerea ta are rulaj mare de cafea, vei face economie serioasa.

Acceseaza cafeaplus.ro pentru a descoperi aparatele de cafea disponibile, dar si noua promotie 10+1: cumperi 10 kg de cafea din oricare sortiment si primesti 1 kg gratis!