Am observat ca foarte multa lume cauta nume de albume pentru facebook. Pana si nepotica m-a intrebat ce nume de album sa puna pe facebook pentru pozele de vacanta. Ei i-am sugerat sa ii puna numele: A mai trecut o vara. E greu de ales pentru altii. Va pot spune ce nume de albume am eu pe facebook:

-Inseparabilii

-Bruno (trebuie sa stiti ca e numele cainelui meu)

-Vara mea pe litoral – 2016

-Trei pisici se intalnira… cu a patra

-Pisici salvate de pe strada
evomag.ro
-Aranjament de toamna

-La intalnirea cu…

-Înflorirea lui 2017

Sardinia mea – septembrie 2018

Cel mai bine tot voi stiti ce anume reprezinta pozele facute si, in functie de asta, puteti alege cele mai potrivite nume de album pentru fb.

Cei cu imaginaţia bogată sunt rugaţi să ajute o domnişoară (cred) care vrea să ştie ce nume de facebook să îmi pun (mă cheamă Mirela). Eu aş zice că nu este foarte important numele, ci poza. Dacă vrei prieteni mulţi şi eventual like-uri, albumul de la mare, cu tine în costum de baie, este ideal. Pentru un efect mai puternic, pozează-te alături de două prietene urâte. Totusi, pentru ca foarte des oamenii intreaba ce nume sa isi puna pe facebook sau ce nume sa puna albumului de poze, am cautat cateva nume:
espressocafe.ro
Mirela Nurlia (atrăgătoarea, fermecătoarea, grațioasa)

Madalina Şarmanta (sarmanta=incantatoare, fermecatoare)

Cornel Dulcik

Andreea Rebela

Simona Rusalca (rusalca=Duh al râurilor, lacurilor, pădurilor și câmpiilor, închipuit în mitologia slavă ca o fată tânără îmbrăcată în alb, care atrage pe tineri în fundul apelor, înecându-i)

Inimă Frântă

Sarabanda Gandurilor (sarabanda=Mișcare amețitoare, agitată, tumultuoasă; frământare)

Perla Solitara (solitara=izolata, singuratica, retrasa)

Atitudine Regala

Roza Vânturilor

Fecioara Despletita (dupa numele romanului scris de Hortensia Papadat Bengescu)

Privire Diabolica

Acid Sulfuric

Steaua Polară
espressocafe.ro
George Rocambole (Rocambole= personaj al lui Ponson du Terrail în „Dramele Parisului”; simbol al aventurierului extravagant)

albume:

Blondutza impresioneaza litoralul

Inger salbatic

Curcubeul viselor

Supradoza de talent

Salbatica, gratioasa si mandra ca o felina

Doua inimi batand intr-o fotografie

Misterios si indraznet

Inger si demon

Lacrimi de serafim

Retro vs Nou

Diamante si dantela

Şirag de suveniruri

Reverie (reverie=contemplație, meditație, vis, visare. (Cufundat în reverie.) )

Iubire sigilata in fotografii

Sipetul cu amintiri (sipet= Cufăr de lemn (înflorat sau vopsit simplu, cu capac boltit și ferecat cu cercuri de fier) în care se păstrează haine sau obiecte de valoare)

Generatia AMOR (Atragator, Misterios, Obraznic, Rafinat)

Provocarea Alexandrei, inspirată de articolul lui Elly,  m-a făcut să verific mai în amănunt după ce căutări au mai ajuns oamenii pe blogul meu.  Am rămas surprinsă văzând o prezentare îndrăzneaţă, căreia nu îi acordasem importanţă până acum: sunt gigel şi caut sufleţel. Îmi pare bine. Eu sunt Vienela şi mi-am găsit deja sufleţelul pereche. Dar îţi tin pumnii strânşi, sper să ai noroc în căutarea ta.

V-am anunţat deja despre ţânţari nu dorm vara, aşa că nu insist.

Cineva îl întrebă pe Sfântul Google ( cum îi spune Alexandra) despre păturica mea preferată. Nu am aflat care este a ta, dar eu o prefer pe cea pufoasă, albă cu portocaliu. Probabil sechele din copilărie, când mama mă învelea cu pături aspre, gri sau kaki, de armată, care ciupeau pielea.

Cum să mă port ca amantă, întreabă cineva. Draga mea, ideal ar fi să nu ajungi amantă, dar dacă totuşi se întâmplă, încearcă să fii opusul soţiei: nu te certa cu el, nu îi face reproşuri, nu îi spăla rufele şi nu găti. Aşteaptă-l cu cada plină, fă-i masaje cu uleiuri parfumate, spune-i cât este de frumos şi de viril, laudă-l când reuşeşte să toarne vin în pahare fără să murdărească faţa de masă…

Senzaţional! A trecut pe la mine o persoană care se laudă: am văzut un dinozaur. Unde? Unde? Tot la grădina zoologică? Sau în Jurassic Park? Să nu mai îndrăzniţi să spuneţi că dinozaurii au murit acum 65 de milioane de ani!

Aveam o carte de descifrat visele, dar nu o mai găsesc. Aş vrea să apelez la voi, poate ştiţi ce înseamnă când cineva visează că şi-a rupt pantoful. Să fie din cauză că nu a cumpărat pantofi de dama de la lady-shoes.ro? Sau că s-a împiedicat de o piatră?

Bărbaţii cu mustaţa rară sunt de preferat celor cu mustaţă deasă, dar şi mai simpatici sunt cei fără mustaţă şi fără barbă. Nu te zgârie, nu te ciupesc, nu sperie copilul, nu le rămân resturi de mâncare sub nas. Părerea mea.

Pe blogul meu nu intră doar oameni care vor să se laude, ci şi nefericiţi care se întreabă ce este de făcut când ajungi să te satisfaci singur. Dacă ai ajuns să îţi oferi singur plăcere, înseamnă că te-ai împăcat cu lumea şi cu tine, care ştii cel mai bine unde te doare, unde te mănâncă şi cât rezişti. Ai atins Nirvana!

Cineva căuta poze cu serpi de 1000 m. Îmi pare rău, dar nu am reuşit încă să adun laolaltă atât de mulţi încât să fac un kilometru de şerpi.

Am primit şi o super ofertă despre care vă voi da amănunte imediat ce le primesc. Conserve goale cumpăr. Până atunci, puneţi deoparte toate cutiuţele rămase de la conservele de roşii în bulion, castraveţi muraţi, sardine în ulei, mazăre boabe, porumb dulce, spanac, fasole verde, pate de ficat şi orice mai cumpăraţi.

Vă spuneam la început de provocarea Alexandrei, care mi-a dat această leapşă, despre căutările navigatorilor de internet cu care s-a ajuns pe blog. O dau şi eu mai departe tuturor celor care cred că ar avea ceva de completat.