Ce mai plantează ploieștenii? Nu a venit sezonul încă, dar omul gospodar își face sania din timp. La fel își face și căruța. Nu, nu suntem de căruță. Recordurile pot fi depășite cu ambiție, dăruire și un strop de transpirație. Îmi e și teamă să mă gândesc la cât a transpirat ploieșteanul care s-a apucat să planteze în fața blocului său bidoane de plastic și dale de piatră. 

bidoane si dale de piatra

Văzând minunăția, le-am spus tuturor să nu împovăreze pământul, că-i bătrân și abia ne mai ține, bietul. Dar nu e ușor de combătut credința populară conform căreia cine pune dală peste dală poate ajunge-n capitală. Nu m-au înțeles. Le-am spus să meargă în centru. Le place copacul înțurțurat care a crescut pe asfalt?

copac plantat in centru ploiesti

Scoate omului ideile din cap de poți! Ploieștenilor le place să planteze și gata! Mă credeți dacă vă spun că l-am văzut pe unul care își plantase grâu pe țeastă, să își ascundă chelia? Mai bine să vă arăt, că l-am pozat.

grau plantat in cap

Iubesc orașul Ploiești și-s mândră că îi aparțin! Plantez și eu ce pot, că nu vreau să fac notă discordantă. Așa sunt unii bloggeri. Dacă nu dau cu sapa, măcar niște chiștoace să planteze în scrumieră.

chistoace in scrumiera

Ești ploieștean și încă nu ai plantat nimic? Te putem ajuta! Vino pe Aleea Problemă să stabilim detaliile!

aleea problema