Ce înseamnă rainbow kiss? Este periculos?

Mi-a ieșit absolut întâmplător în cale termenul “a rainbow kiss“. Pentru că mi-a plăcut cum sună în engleză, dar și în română (un sărut curcubeu) am căutat pe internet să aflu mai multe detalii și eventual imagini. Surpriza mi-a fost foarte mare și probabil la fel va fi și a voastră când veți afla ce înseamnă rainbow kiss.

NU faceți rainbow kiss cu nimeni!!!

Ei bine, a rainbow kiss este un termen folosit pentru a desemna un moment în care două persoane fac sex într-un anumit fel și în anumite condiții. Cuplul este format dintr-o femeie aflată la menstruație și un bărbat. Ei folosesc poziția 69 pentru a marca momentul lor de dragoste. Bărbatul își atinge buzele de locul intim al femeii, care este plin de sânge, și in același timp ejaculează în gura ei.

The rainbow kiss este clipa în care, imediat ce au terminat, cei doi parteneri se sărută, amestecând sânge și spermă. Astfel, ei realizează un curcubeu în gură, prin sărutul de după actul sexual.

Vezi detalii!

 

 

Deși unor persoane tinere acest act li s-ar putea părea interesant de încercat, sfatul meu este să NU o faceți. Actul sexual făcut în timp ce femeia este la menstruație prezintă anumite riscuri. În plus, sângele menstrual poate transporta diverse particule infecțioase care pot provoca boli grave, precum hepatită, sifilis sau HIV.

Evitați rainbow kiss mai ales în cazul în care nu știți prea multe despre partenerul vostru. Dar mă repet: mai bine

NU faceți rainbow kiss cu nimeni, chiar dacă știți ce înseamnă! Este periculos pentru sănătatea voastră!

Pe rețelele de socializare s-au stârnit discuții aprinse după ce termenul a fost vehiculat și oamenii au aflat ce înseamnă rainbow kiss. Foarte mulți medici din întreaga lume au postat comentarii și articole în care îi sfătuiesc pe tineri să renunțe la aceste practici nesănătoase, care le pot pune sănătatea și viața în pericol.

Ce înseamnă rainbow kiss? Este periculos?

Pentru cultura generală a celor care întreabă câte culori are curcubeul, dați clic pe acest link.