Aniela vrea să afle răspunsul meu la câteva întrebări printr-o leapşă creată de  ea. Nu ar fi prea frumos din partea mea să o fac să aştepte, deşi unele întrebări sunt cam indiscrete.

1.Ce crezi că determină pe un om să fie domn?

Mai există domni??? Adică acei bărbaţi galanţi, eleganţi şi manieraţi? Unde stau ascunşi?

2.Dacă ar trebui să alegi între familie şi persoana iubită …pentru a fi fericită, ce ai alege?

Nu ştiu dacă am procedat corect, dar în momentul în care familia mea s-a opus, am ales să merg alături de bărbatul pe care îl iubeam. Cred că familia îţi poate ierta o dragoste oarbă, cred că te primeşte cu braţele deschise înapoi dacă o dai în bară. Dar să renunţi la ceea ce te face fericită de dragul altora… nu mi se pare o bună strategie.

3.Ce fel de personalitate ai?

Schimbătoare ca vremea. :-P Tu vrei să dau tot din casă? Nu spun nimic decât în faţa Marii Adunări Naţionale.

4.De ce unele persoane,atunci când pierd persoanele iubite..au impresia că nu mai are nici un rost să înceapă altă relaţie?

Este normal ca în prima perioadă să suferi, să crezi că totul s-a terminat şi că nu vei mai găsi niciodată ceea ce tocmai ai pierdut. Este normal să îţi simţi inima sfâşiată, sufletul împietrit. Până când apare un alt Făt-Frumos, care te va consola. :))

5.Cum te simţi atunci  când ura te cuprinde?

Mă mai supăr câteodată, dar până la ură este cale lungă, nu cred că am simţit vreodată aşa ceva. Pot spune că mă enervez, ţip, înjur şi  îmi trece imediat. Dar asta nu este ură.

 

Aniela are şi o rugăminte: Cine ia leapşa să scrie de unde a pornit şi de la cine a primit-o!