Skip to main content

Ce familie frumoasă avem!

Aseară ne-am întors fără să vrem în Evul mediu (din nou) , după ce ploaia sau duşmanii ne-au lăsat fără curent electric în timp ce copilul îşi vedea liniştit de jocuri, iar  eu cu Mihai ne uitam la XFactor. Renunţasem la o carte drăguţă, doar pentru a sta alături de soţul meu 2-3 ore, uitându-ne la televizor, la ceva lejer.

Ne-am trezit în întuneric, adunaţi sub formă de grămadă în dormitor, încercând să umplem timpul cu ceva, până când remediau cei de la Electrica problema. Pentru că Mihai era cam supărat pe curentul care se oprise tocmai când urma concurentul lui preferat, m-am oferit să îi cânt eu. Ionuţ nu a avut de lucru şi m-a acompaniat. Ne era teamă că vor cânta cei de la Paraziţii în acest timp (recunosc, acesta a fost unul dintre motivele pentru care am acceptat să mă uit la emisiune).

Am început uşor, cu câteva versuri din Paraziţii. Ionuţ cânta puţin mai repede decât mine, aşa că Mihai se tăvălea de râs. Remarcase că eu nu reuşeam să “cânt” decât ultimul cuvânt din fiecare vers. De la Paraziţii am trecut la Phoenix, apoi la Cargo, mereu cu mine cântând doar ultimul cuvânt. :))

Ne-am ridicat din pat şi am dansat, fiecare încercând să fie cât mai caraghios sau să îi imite cât mai bine pe artişti. Sunt convinsă că vecinii s-au luat cu mâinile de păr auzind gălăgia şi râsetele noastre.

Într-o stare de bună dispoziţie exagerată, într-un moment de respiro, între două reprize de râs, am exclamat încântată:

-Ce familie frumoasă avem când nu funcţionează nici televizorul, nici calculatorul!

21 thoughts to “Ce familie frumoasă avem!”

 1. nu mi-a mers internetul de joi.
  am citit doua carti, am scris niste articole, am vizitat niste prieteni, am vazut jumatate de tara, am ras, am jucat fotbal, etc…
  eu cred ca nu prea realizam ca se poate si altfel…

 2. cum spui, in cazuri din acestea se pot face atat de multe lucruri interesante si descoperi ca fb si blogurile ne rapesc mult mai mult timp decat ar fi firesc.

 3. Cat timp ai ramas fara curent, fara calculator, fara internet, fara televizor? La mine, cand se intampla asa ceva, dureaza macar 3 ore, fiindca energia electrica vine de departe, o pieptis peste dealuri si coline, pana ajunge pe ditai bulevardul bucurestean, e de inteles…

 4. Pai ti-am spus ca ajuge marti! :)
  Eu la Tv am renuntat de buna-voie, acum ceva ani :) La net e mai greu!
  Tot timpul sunt lucruri care sa-ti umple viata, si sa te veseleasca, depinde cum iti setezi prioritatile, sau … dependentele :)

  Eu am lucrat 1 an de zile, la Posta, in primul an de facultate. Eram tanti de la ghiseu, pe care o injurau toti. Dar jur ca nu e vina lor, nu sunt atat de incete pe cat credem noi (sau poate unele chiar sunt), doar ca acolo e o birocratie de inebunesti de cap. Imi era rusine de muream, cand vedeam lumea batand din picior, la coada, dar nu aveam cum sa ma misc mai repede, alea erau procedurile, si personal insuficient, in toate departamentele.
  Nici eu n-am avut mari probl cu ei, in afara de asteptat la cozi, pt diverse.

 5. Bine ca se mai intrerupe curentul ca sa ajungi la concluzii din astea :))
  Glumesc…dar daca timpul acela a fost folosit in mod atat de placut…poate ca e chiar bine.

Leave a Reply