Ce face femeia când copiii cresc? Prizonieră în casă

Când ieşea din casă, privirile tuturor se opreau asupra ei. Femeile o priveau cu invidie, bărbaţii admirativ. Nimeni nu rămânea indiferent, pentru că era o femeie frumoasă, care ştia să se pună în valoare, să profite de ceea ce natura, în dărnicia ei, îi oferise. Ce face femeia când copiii cresc? Prizonieră în casă?

Se măritase cu un coleg de facultate, bărbat frumos şi el, căruia îi dăruise la scurt timp o fetiţă care le umplea casa de zâmbete şi care devenise rapid centrul universului lor. O răsfăţau amândoi, se purtau cu ea de parcă era un bibelou de porţelan. O adorau.

Au decis de comun acord ca proaspăta mămică să rămână câţiva ani acasă pentru a creşte fetiţa aşa cum se cuvine. Soţul se ocupa de afaceri, se băga în tot mai multe domenii, iar banii curgeau gârlă. Mititica lor crescuse, se pregătea de şcoală, doamna îşi făcea deja planuri pentru găsirea unui loc de muncă.

COMANDĂ ACUM bijuterii ieftine

talisman norocos

Se plictisise acasă, se săturase de copt vinete, de pus murături la borcan, de stat cu soacra la bârfe şi de privit ecranul televizorului. Citise tot ce se putea citi, schimbase mobila din casă, gătise mai mult decât o bucătăreasă profesionistă, îngrijise florile din curte şi ieşise din casă doar însoţită de bărbatul ei.

Ce ar trebui să facă femeia când copiii cresc? Să rămână prizonieră în casă?

De atunci au început certurile în casa lor. Soţul nu îi înţelegea nevoia de a socializa cu alţi oameni. Nu admitea ca soţia lui să muncească atâta timp cât nu aveau nevoie de banii ei. Nici măcar nu înţelegea că ea îşi dorea mai mult de la viaţă.

COMANDĂ ACUM bijuterii ieftine

bijuterii ieftine

Imun la plânsul şi la reproşurile ei, soţul îi cerea să se mulţumească a fi mamă şi soţie desăvârşită. Ea simţea că se plafonează vorbind doar cu copilul, cu soţul şi cu soacra, femeie bătrână, trăită într-un sat de munte. Degeaba îi cumpăra el cărţi, dacă nu avea cu cine să discute după ce le citea. Degeaba îi cumpăra farduri şi bijuterii, dacă nu o vedea nimeni aranjată. În zadar îi oferea cele mai frumoase bijuterii. Degeaba îi oferea tot ce îşi dorea, dacă nu îi dădea voie să iasă din casă.

Se simţea prizonieră în propria vilă, prin care se învârtea toată ziua fără rost. Era tristă, avea sentimentul că este neîmplinită, că viaţa ei a devenit un şir lung de zile plictisitoare. În acea perioadă a rămas însărcinată cu al doilea copil, pe care nici măcar nu îl dorea…

Ce face femeia când copiii cresc? Prizonieră în casă