Zâmbesc acum, amintindu-mi de primele mele zile trăite în calitate de om care deţine un blog. Câte spaime, câte nelămuriri, câtă sudoare a curs pe când încercam să descifrez tainele aparent de nedescifrat. Un link. Mi-am dorit să pun un amărât de link într-o postare, pentru că vorbeam acolo despre o bloggeriţă (îi mulţumeam pentru ceva, mai exact). Ce este un link şi cum se pune într-un articol? Am căutat pe internet, dar nu mi-a ieşit în cale nimic care să fie pe înţelesul meu. Am întrebat-o pe nepoata unui văr, şi ea posesoare de blog. Mi-a răspuns scurt: cu copy-paste. Îhî, aşa e! Mă lămurise buştean. M-a lămurit copilul când s-a întors de la şcoală.

Acum aş vrea să îi lămuresc şi eu pe alţii, căci  în această seară am trecut printr-o adevărată tortură încercând să îi explic nepoatei mele ce este un link. Degeaba i-aş fi povestit în termeni tehnici (nici nu ştiu dacă aş fi fost capabilă, de fapt), căci nu ar fi înţeles. Am ales să o chem la mine şi să îi arăt pas cu pas, asta după ce i-am spus că un link este adresa exactă a unei pagini de internet. S-a uitat la mine la fel cum mă uitasem eu la acel copy-paste cândva… :)

Un link poate fi de această formă: https://vienela.ro/iluminat-corpul-unei-noi-dimensiuni-spirituale/.

Poate fi ascuns sub un text ancoră: corp de iluminat.

Poate fi ascuns sub o poză:

Toate cele trei variante duc spre aceeaşi pagină, după cum veţi observa, dacă veţi da clic pe poză sau pe linkuri. Simplu, nu? :D