Ce este discriminarea si care sunt efectele discriminarii

Desi s-a vorbit mult pe acest subiect in ultimii ani, oamenii inca se intreaba Ce este discriminarea si care sunt efectele discriminarii. Am pregatit un videoclip in care am explicat pe scurt, sub forma de text argumentativ, in linii generale, cateva lucruri importante despre discriminare.

Iata videoclipul Discriminare – text argumentativ cu exemple si cazuri concrete. Urmareste-l si apoi spune-mi parerea ta sincera. Ce este discriminarea si care sunt efectele discriminarii

 

Tot in acest videoclip am dat si exemple, cazuri concrete de discriminare, pentru ca ele pot fi intelese si retinute mai usor, in mod special de catre elevi, de catre cei foarte tineri. Sper sa il urmariti pana la capat si, de ce nu?, la final sa imi spuneti parerea voastra sincera in privinta discriminarii.

M-ar interesa in mod special anumite aspecte:

-Te-ai simtit vreodata discriminat/a?

-Crezi ca minoritatile au ajuns sa aiba mai multe drepturi decat majoritatea?

-Consideri ca se exagereaza in privinta discriminarii in societatea actuala?

Un lucru serios spus in gluma: De exemplu, eu ma voi simti discriminata daca nu apesi chiar acum butonul de abonare la

canalul meu de youtube si clopotelul care iti va permite sa fii la curent cu videoclipurile mele viitoare.

Trebuie sa stii ca tot mai multe tari se implica in eradicarea discriminarii. Legile sunt din ce in ce mai aspre, pentru ca s-a dovedit ca deocamdata oamenii inca au tendinta de a discrimina anumite minoritati sau categorii de persoane.

Nu discrimina! Cei care fac discriminari ranesc oameni, cu voie sau fara sa isi dea seama. Ai grija la ceea ce vorbesti, la gesturile pe care le faci, la atitudinea pe care o ai fata de cei din jur. Sigur nu vrei sa ranesti oameni, nici sa ajungi sa fi pedepsit din cauza asta.

Ce este discriminarea si care sunt efectele discriminarii

By Vienela

One thought on “Ce este discriminarea si care sunt efectele discriminarii”

Părerea ta e importantă pentru mine

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.