Ce este creditul ipotecar și cum îl poți obține pe cel mai bun pentru tine!

Creditul ipotecar este acel împrumut pe care îl faci pentru a-ți cumpăra o locuință ori pentru a refinanța un credit din aceeași categorie, mai vechi, cu scopul de a obține condiții de rambursare (restituire a sumei de bani datorate) mai convenabile pentru tine, o perioadă mai lungă de rambursare (dacă îți permite vârsta) sau o dobândă mai mică.

Acest termen este ușor de explicat pentru mine, însă posibil greu de înțeles pentru alți oameni. Creditul ipotecar presupune obținerea unui împrumut cu valoare mare sau foarte mare pentru achiziționarea unei locuințe. Pentru a primi banii și a-ți vedea visul împlinit, trebuie să îndeplinești multiplele condiții ale unei bănci și să oferi garanția că vei restitui suma primită. Poți face acest lucru garantând chiar cu proprietatea pe care o achiziționezi.

În foarte puține cuvinte, acest lucru înseamnă că banca îți va oferi suma de care ai nevoie pentru a cumpăra casa dorită, iar tu va trebui să ipotechezi proprietatea în favoarea băncii de la care primești împrumutul până la achitarea creditului. Creditul ipotecar este cea mai utilizată metodă prin care oamenii obțin casa la care visează. Asigură-te că ești pregătit să faci un împrumut pe termen lung și să îl plătești la timp, pentru că vei garanta chiar cu proprietatea cumpărată.

Cum poți obține un credit ipotecar?

Compania de intermedieri credite bancare, AVBS Credit, te poate ajuta GRATUIT să obții cel mai avantajos împrumut pentru tine. Brokerii de credite AVBS au parteneriate cu peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România, acest lucru înseamnă că în portofoliul lor se află cu siguranță creditul ipotecar potrivit pentru tine.

Brokerii de credite AVBS Credite îți vor studia profilul financiar, îți vor confirma eligibilitatea pentru un credit ipotecar, te vor ajuta să alegi cel mai convenabil credit ipotecar, apoi se vor asigura că în baza dosarului de credit întocmit de ei îți vei obține creditul ipotecar necesar pentru achiziționarea locuinței visurilor tale. Cu ajutorul AVBS Credit poți obține RAPID și SIGUR suma de bani care îți este necesară pentru achiziționarea unei case.

Brokerul de credite se adaptează programului tău și te scutește de drumurile interminabile de la bancă. El este specialistul cu care reușești, încă de la prima încercare, să contractezi creditul ipotecar de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivul de a avea o locuință proprie.

În cazul în care veniturile tale nu sunt suficiente pentru a primi suma de bani de care ai nevoie, vei avea posibilitatea de a te folosi de ajutorul unui codebitor. Acesta poate fi o persoană care îți este apropiată și în care ai încredere, o rudă sau o viitoare rudă. Codebitorul poate participa alături de tine la obținerea și achitarea creditului.

Mai multe informații despre creditul ipotecar poți primi chiar de la un broker de credite AVBS Credit. Tu când ai de gând să te muți la casa ta?

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!