Mă ceartă. Mă ceartă de câte ori descoperă că uit să mănânc. Îmi pregătește mese îmbelșugate, sperând că va veni ziua când, în loc de țigări, îl voi ruga să îmi cumpere un stepper. Se distrează imaginându-și că aș putea ajunge să iau Visislim dacă ar fi cineva să mă împingă de la spate să mănânc pe săturate în fiecare zi. Eu râd și îi spun că asta nu se va întâmpla niciodată. Are grijă câinele să mă alerge zilnic prin cartier. Oboseala își spune și ea cuvântul, stresul la fel, iar cireașa de pe tort o reprezintă cel mai probabil pachetele de țigări fumate fără măsură. Cum m-aș putea îngrășa în condițiile date? Sunt pusă repede la zid cu argumente: au fost reduceri masive de black friday, s-au vândut produse de zece ori mai multe decât într-un weekend obișnuit – nu era mare lucru să ne comandăm și noi câte ceva. Și apoi, mă pot îmbolnăvi stând nemâncată, organismul nu are de unde să își ia vitamine, să faci fitness sau orice alt fel de mișcare nu înseamnă neapărat să vrei să slăbești… În sinea mea știu că are dreptate, dar ce femeie aș fi eu dacă aș recunoaște? :))

Răutăcioasă cum nu mă știți, privesc încruntată spre holul de la intrare. Imediat îmi vine ideea de a-l atinge (pe soț) acolo unde îl doare. “Ce ar fi dacă în loc de stepper mi-ai cumpăra o bicicletă eliptică, să mă pot plimba măcar pe loc dacă prin parc nu e posibil pentru că îți e lene să pui o amărâtă de frână bicicletei albastre?” Soțul meu schimbă cu copilul priviri amuzate și îmi spune că nu e vorba despre lene, ci de teama că aș ajunge să mă sufle vântul dacă aș goni cu bicicleta prin parc. Apoi se uită pe geam, vede că totul e alb în jur și îmi spune cu miere în glas că până la primăvară mă pot antrena în casă făcând fitness, îndopându-mă de mâncare și vitamine și, desigur, fumând mai puțin. Când vor considera că sunt cu adevărat pregătită, îmi vor pune frâne la bicicletă. Până atunci, nu vreau eu să fac puțină mișcare pe o bicicletă eliptică, dacă mai găsim ceva reduceri rămase de la black friday? Poate și să pun frână la țigări? Sau să aleg și altceva în afară de cărți în zilele de black friday?

stepper-sporter-s007-8029631

em_3236

PS: “SportAddict, o echipă pasionată de sport care oferă în mediul online, o gamă variată de produse, ce ajută clienții ”dependenți” de sănătate, viața activă, drumeții și sport, oferindu-le în permanență noutăți originale, calitative și la prețuri accesibile.

  • Ne definesc astfel 3 mari calități: 
         1. Livrăm rapid în cele mai bune condiții orice articol sportiv, astfel încât dumneavoastră să vă puteti bucura de pasiunea pentru sport în maxim 48 de ore.
         2. Produsele pe care le comercializăm sunt dintre cele mai diverse, potrivite oricărei persoane pasionate de un anumit sport sau pentru care miscarea reprezintă un stil de viață.
         3. Cea de-a 3-a calitate o reprezintă prețurile variate și accesibile fiecărui iubitor al sportului și stilului de viață activ.
  • Produsele comercializate sunt 100% originale, clienții având la dispoziție o ofertă foarte largă și brand-uri cunoscute pentru profesionalismul, calitatea produselor și seriozitatea de care dau dovadă.”