Colorarea dintilor este o problema extrem de des intalnita in zilele noastre, una pe care chiar am si inceput sa o ignoram de ceva timp incoace. Motivele pentru care acest lucru se intampla sunt numeroase, insa despre ele vom vorbi mai multe imediat.

Merita sau nu sa faci ceva in privinta eliminarii noii culori a dintilor? Cu siguranta ca da, iar echipa Dental Premier te-ar putea ajuta cu placere in acest sens. Ei sunt recomandarea mea pentru ca sigur nu vrei sa ai parte de o albire a dintilor facuta de amatori. Facand o vizita site-ului dentalpremier.ro vei intelege de ce aceasta clinica stomatologica este recomandarea mea pentru tine.

Colorarea inestetica a dintilor incepe de la…

Consumul in exces de coca-cola, cafea, vin rosu si bauturi colorate in principal. Fumatul, mai exact nicotina din tigari, are un impact extrem de puternic asupra colorarii dintilor. Consumul de tetraciclina in timpul formarii dintilor, dar si inaintarea in varsta si pierderea vitalitatii acestora afecteaza vizibil textura, culoarea smaltului dentar.

Albirea dintilor, la Dental Premier, are rezultate imediate!

Cu siguranta nu mai ai acelasi curaj de a-ti afisa zambetul atunci cand dintii tai si-au pierdut culoarea pura, albul pur. Ei bine, echipa Dental Premier te poate ajuta in acest sens. Ei folosesc pentru albirea dintilor aparatura «High Tech Dentistry» – moderna si dotata cu tehnologii revolutionare pentru ca tu sa poti zambi din nou larg, intr-un timp foarte scurt.

Daca apelezi la ei, poti alege intre albirea cu LAMPA BEYOND POLUS sau cea cu LASERUL EPIC BIOLASE. De exemplu, daca optezi pentru albirea cu ajutorul lampii minune, rezultatele vor fi imediate, iar dintii tai pot ramane albi pana la 2 ani, asta daca urmezi o igiena stricta. Stii ca adineauri iti spuneam de colorarea dintilor datorita tetraciclinei, ei bine, Dental Premier iti poate albi dintii chiar si atunci cand colorarea s-a datorat acestui fapt.

Despre efectele miraculoase ale laserului pentru albire te invit chiar pe tine sa citesti direct de pe dentalpremier.ro.

Cum pastrezi albul imaculat al dintilor?

Dupa cum ti-am spus si mai sus, igiena orala stricta este primul pas pentru ca dintii tai sa isi mentina albul imaculat. Expertii de la Dental Premier iti recomanda sa eviti sa consumi bauturi acidulate, colorate cel putin 7 zile dupa albire.

Intretinerea albului dintilor consta si in urmarea unor tratamente la domiciliu o data pe an. Acceseaza dentalpremier.ro pentru si mai multe detalii in acest sens, iar daca iti doresti sa scapi de acea culoare inestetica a dintilor, nu ezita sa iei legatura cu echipa!