Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon

Copiii își doresc întotdeauna diverse produse care să îi ajute să se distreze, mai ales pe timpul verii, în vacanță. Este de datoria părinților să aleagă cu grijă și să le ofere cât mai multe bucurii celor mici, dar în același timp să îi ghideze către activități care să îi stimuleze atât mental, cât și fizic. Atunci când copilul îți cere un anumit lucru, un anumit joc, o anumită jucărie sau un anumit articol sportiv, la ce te gândești? Care sunt factorii care îți influențează decizia?

Îți amintești cumva de zilele când erai tu copil și visai la diverse ori te gândești la prețul pe care va trebui să îl plătești pentru respectivele articole? Iei în calcul utilitatea produselor sau te gândești numai la bucuria pe care i-o vei oferi puiului tău?

Pentru astăzi am selectat câteva produse pe care le poți oferi copilului pentru 1 iunie. Sunt cadouri pe care le poți cumpăra celui mic cu numai 100 de lei de la Decathlon. Aceste cadouri pentru copii bifează cam tot ce te-ar putea influența în alegerea ta: sunt ieftine, sunt de bună calitate, sunt utile și pot aduce mari bucurii oricărui copil, indiferent de vârsta pe care o are.

Tu ce ți-ai fi dorit să primești la început de vară când erai copil? Cu sinceritate îți spun că eu visam la o bicicletă, pentru că pe atunci nu existau parcuri și piste special amenajate, iar părintii mei se temeau că plimbându-mă pe șosea îmi risc viața, așa că nu mi-au cumpărat. Dar vremurile s-au schimbat, iar astăzi le putem oferi copiilor multe articole sportive fără să îi punem în pericol și fără să facem gaură în bugetul familiei.

Set Rachete Badminton BR Discover Roșu-Albastru Copii

Ce copil poate refuza o partidă de badminton cu prietenii, frații sau chiar cu părinții? Este un sport ușor de învățat, distractiv și care îi ajută pe cei mici să facă mișcare oriunde – în casă, pe terenul de sport, în parc, la pădure, pe plajă și așa mai departe. Setul de rachete pentru badminton include și doi fluturași din plastic.

Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon

Minge Fotbal First Kick Mărimea 3 (9 ani) Albastru

Mingile nu mai au nevoie de nici o prezentare, asta e clar. Orice copil se va bucura enorm primind cadou de 1 iunie o minge pe care o poate folosi la diverse sporturi sau doar așa, de relaxare. Am ales să îți prezint o minge potrivită pentru copiii care vor să joace fotbal la nivel de începător, dar țin să menționez că în magazinul Decathlon vei găsi nenumărate alte modele de mingi pentru copii.

Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon

Ochelari de înot 100 Xbase Mărimea S Lentile Transparente Albastru-Portocaliu

Îmi amintesc cât de mult și-a dorit nepotul meu, fiul cumnatei mele, o pereche de ochelari de înot când era mititel. Știa că vacanța de vară era foarte aproape, știa că va merge la ștrand, la piscină și la mare și tot ce își dorea erau niște “ochelari de scafandru”, după cum le spunea el. I-am oferit această bucurie de ziua copilului, de 1 iunie. Pe lângă faptul că a primit exact ce și-a dorit și bucuria a fost uriașă, ochelarii aceștia l-au ajutat să învețe să înoate mai bine.

Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon

Toate produsele prezentate în acest articol costă la Decathlon sub 100 de lei. Totuși, valoarea lor este mult mai mare, căci nimic nu se compară cu bucuria adevărată pe care o pot aduce oricărui copil. Îți recomand din suflet să nu neglijezi faptul că un copil are nevoie să facă multă mișcare, să se disciplineze și să se distreze făcând sport. Produsele Decathlon au prețuri mici, o calitate excepțională și aduc bucurii deosebite copiilor, mai ales la începutul verii.

Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon? Vezi direct în magazinul online Decathlon.

 

decathlon.ro

Sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii

Idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Articole fitness ieftine pentru a face sport acasă

Joc de darts cu afișaj electronic pentru începători

Cadouri pentru femei, bărbați și copii

Idei cadouri de Paște pentru copii