Nu e deloc usor sa alegi cadouri de Craciun pentru iubitul tau, asa ca iti vin in ajutor cu o propunere practica si surprinzatoare. Ce ai zice sa ii cumperi o jucarie noua? Adica o lanterna LED moderna, de calitate, dotata cu cele mai avansate optiuni.

Pana acum ai cumparat bluze, camasi, carti, after shave-uri, parfumuri cu arome lemnos-fructate, note picante sau calde, de lemn de cedru, emanand invariabil senzualitate si rafinament. Daca acum esti in pana de idei, vin cu o idee care, poate, nici nu ti-a trecut prin cap pana acum. Asaza-i sub brad o lanterna!

Iata 5 motive pentru care o lanterna LED este un cadou de Craciun potrivit pentru iubitul tau

  • Va fi placut surprins de acest cadou care dovedeste ca intelegi pasiunile si inclinatiile lui barbatesti.
  • Este o noua jucarie ce abia asteapta sa fie testata, butonata, comparata si descoperita.
  • Daca este pasionat de noua tehnologie, ai facut, cu siguranta, alegerea potrivita. Ofera-i o lanterna Nitecore  din gama TM (Tiny Monster). Aceste modele au un design spectaculos si performante pe masura. Va fi unul dintre cele mai inspirate cadouri oferite.
  • Este incantat sa discute despre sisteme si tehnologii “inteligente”, despre aparitii inovatoare si incearca sa-ti transmita entuziasmul lui pentru aceste lucruri? Atunci alege unul dintre modelele seriei SENS de lanterne Nitecore. Nu de alta, dar sunt dotate cu un sistem ADT (Active Dimming Technology) – altfel spus, au un senzor si un microprocesor ce determina distanta de la tine pana la tinta pe baza unui calcul geometric si adapteaza lumina in functie de acesta. Iata niste detalii captivante!
  • Daca iubitul tau este pasionat de expeditii, speologie sau ii place sa repare singur defectiunile masinii, o lanterna frontala se incadreaza in categoria acelor cadouri de Craciun cu care nu ai cum sa dai gres. Producatorul german LED Lenser  nu il va dezamagi cu modelele cu sisteme de focusare avansata, lanterne detasabile sau cu sisteme anti-orbire. Sarbatori fericite si alegeri inspirate!