Skip to main content

Cazare ieftină la Casa Dobrin din Costineşti

Chiar înainte de venirea potopului ploilor de vară interminabile ce au inundat întreaga ţară, nepotul meu începuse să îşi facă planuri legate de o eventuală plecare la mare, împreună cu câţiva prieteni, imediat ce ar fi luat vacanţă. Are deja ceva bani puşi deoparte şi speră să mai strângă până la fine de iunie (sau început de iulie), când îşi vor lua zborul spre litoral pentru câteva zile. O clipă am sperat că îl va tenta şi pe băiatul meu această ieşire, că va fi de acord să meargă împreună cu vărul lui la o bălăceală în mare şi la distracţia de care orice tânăr are parte acolo, mai ales că am senzaţia că vor veni zile călduroase în curând.

Nici gând! Fiecare dintre ei are alţi prieteni, fiecare dintre ei are alt mod de a se distra, de a se bucura de viaţă, aşa că insistenţele noastre nu au făcut decât să îl enerveze. Văzând că nu avem sorţi de izbândă, am renunţat rapid şi l-am lăsat să îşi facă propriile planuri legate de vară, iar eu am încercat să îmi amintesc ceva foarte important. Care dintre locaţiile despre care am scris pe blog sau despre care am citit la alţii oferă cele mai bune condiţii de cazare, la cele mai mici preţuri? Ce anume să îi recomand nepotului meu, pentru ca el să nu îşi irosească toate economiile pe cazare?

Am răscolit blogul în lung şi în lat, ba chiar m-am uitat şi pe celelalte bloguri ale mele, sperând că îi voi putea fi de folos. Am găsit condiţii excelente de cazare, însă preţurile păreau destul de piperate pentru bugetul de care dispune nepotul meu (şi omul simplu, în general). Întâmplarea a făcut să găsesc, când nici măcar nu mai căutam, cazare ieftina la casa Dobrin, în staţiunea Costineşti, exact locul unde plănuiseră puştii să meargă. Am fost de-a dreptul surprinsă văzând ce preţuri sunt acolo, chiar şi în timpul sezonului, lucru care m-a făcut să uit ce căutam şi să alerg într-un suflet la soţul meu, plină de entuziasm. Noi de ce nu am merge pentru câteva zile la mare?

Nu avem nevoie de camere de cinci stele, nu avem nevoie de cazare de lux, ci de un pat spaţios, în care să dormim când ne întoarcem de la plajă sau din cluburile de noapte ale Costineştiului. Casa Dobrin este curată, are camere micuţe, dar bine întreţinute, frigider, televizor şi internet wireless. Ce nevoie am avea de mai mult, pentru câteva zile la mare? Nu mergem să ne rupem în figuri, ci doar să ne relaxăm, să ne bucurăm de soare, de valuri, de aglomeraţie. Cazarea la Casa Dobrin înseamnă dormit aproape gratis la mare, ceea ce face ca banii să ne rămână pentru distracţie. Pur şi simplu nu avem motive să ne refuzăm o asemenea ieşire, căci 40 de lei pe noapte până pe 26 iunie sau 50 de lei  pe noapte până pe 10 iulie chiar nu înseamnă nimic.

Casa Dobrin Costinesti

Costineşti rămâne staţiunea mea de suflet, iar vila Casa Dobrin este situată la aproximativ şapte minute de plajă, undeva lângă Teatrul de vară, camerele au grup sanitar propriu, duş şi apă caldă în permanenţă. Chiar nu avem nevoie de mai mult, căci pentru noi marea înseamnă libertate, înseamnă distracţie, soare şi bălăceală în apă, nu fiţe, nu figuri la cinci stele. Nu ştiu cum vi se pare vouă, dar pe mine m-au convins că trebuie să ajung la mare şi să mă cazez într-una dintre acele camere drăguţe, cochete şi foarte ieftine. Iar dacă nu mă credeţi, priviţi mai jos la tabelul cu tarifele practicate de Casa Dobrin din Costineşti.

TARIFE:

Perioada: In cursul sapt. In weekend Camera single
05.mai – 26.iunie* 40 LEI 40 LEI 30 LEI
27.iunie – 10.iulie 50 LEI 50 LEI 40 LEI
11.iulie – 17.iulie 60 LEI 60 LEI 60 LEI
18.iulie – 24.iulie 70 LEI 80 LEI 70 LEI
25.iulie – 16.august 90 LEI 100 LEI 90 LEI
17.august – 23.august 70 LEI 70 LEI 70 LEI
24.august – 30.august 50 LEI 50 LEI 40 LEI
31.august – 14.septembrie* 40 LEI 40 LEI 30 LEI

*pentru perioadele respective oferim urmatoarele reduceri: -25% pentru sejururi de 5 nopti, -25% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.

Este că nu trebuie ratată această ocazie?

4 thoughts to “Cazare ieftină la Casa Dobrin din Costineşti”

  1. Îmi aminteşti de Costineşti, care în vremea studenţiei mele era un sătuc ceva mai răsărit. Eram cazat la doamna Nela, care avea câteva camere de închiriat, în care am dormit de-a lungul anilor, schimbându-le tot timpul. După ce am dormit în toate camerele, m-am lămurit că-i real ceea ce am bănuit din prima: nu exista niciun pat rezonabil acolo. În plus, toaleta era turcească. Nu era un WC propiu-zis, ci exista o gaură în pământ şi singura posibilitate pe care o aveai ca să-ţi echilibrul era să te prinzi bine de un cui mare, un piron bătut strategic în stâlpul uşii din scânduri. Dar preţul mic m-a convins să revin acolo în fiecare vară. Dar într-un an, doamna Nela nu mai avea nicio cameră liberă, un turist hotărându-se să mai stea o săptămână, aşa că mi-am căutat altă gazdă. Desigur, am găsit, cu condiţii mai umane, la acelaşi preţ…

  2. Am fost cazat in 05.08.2018-09.08.2018. Exteriorul arata bine dar in interior.. :-x :-x Nu este recomandabil sa veniti aici. Aveti voie doar pana la 11 seara pe terasa iar dupa trebuie sa plecati sa nu faceti galagie.. Nu aveti voie cu muzica cu nimic. Mai ales baia, este o cutie mai exact nu ai loc sa faci mai nimic. Proprietarul chiar este de traba, dar regulile casei sunt foarte naspa gandite, in primul rand esti la mare nu la inmormantare sa inchizi muzica sau nu mai faci galagie de la 11 incolo… Pe motivul ca doarme lumea.. wtff cine doarme la 11 cand esti la mare ??? ( imi cer scuze pentru greselile gramaticale dar chiar nu mai pot…) NU VA RECOMAND. !!!! Mai bine mergeti pe plaja.

    1. Din cate stiu eu, s-au modificat legile si din acest motiv proprietarii nu mai permit clientilor sa faca galagie dupa anumite ore. In plus, unii oameni merg la mare pentru a se relaxa, deci cauta liniste sau pur si simplu au alte gusturi muzicale. ;)
      In privinta baii nu stiu ce sa spun. Pana la urma, e greu sa gasesti cazare foarte ieftina si conditii de cinci stele, nu?

Leave a Reply