Sa detii o masina este o necesitate in ziua de astazi, insa este si destul de obositor. Atat de multe acte, revizii, schimbari, verificari si investitii financiare constante in ea. Asa-i cand vrei sa te deplasezi oricand vrei, oriunde vrei, in confort. Nu prea-ti permiti sa te plangi, mai ales daca nu esti fan al deplasarilor cu autobuzul, unde te simti ca intr-o conserva cu sardine. Si cand ti-e lumea mai draga incep sa se aprinda martorii in bord ori conduci linistit si auzi un sunet costisitor venind din partea stanga a masinii. Dai volumul mai tare la muzica si te prefaci ca n-auzi.

Daca ai achizitionat masina second hand de la cineva care ti-a zis ca nu bate, nu troncane si ca numarul kilometrajului este la fel de real precum teoria ca planeta noastra e plata, atunci sigur trebuie sa schimbi niste piese. Cupola Speed te asteapta cu o varietate de piese auto, aici ai sanse sigure sa gasesti ce este potrivit pentru modelul tau de masina.

De ce sa vii sau sa comanzi de la Cupola Speed

Cupola Speed este un parc de dezmembrari Suceava, insa oricine are nevoie de anumite piese le poate gasi si comanda online. Livrarea se face prin curier rapid in maxim 48 de ore in toata tara. Acesta are o gama extinsa de marci si modele de autovehicule dezmembrate, cu anul de fabricatie incepand din 2003 si pana in prezent. Piesele sunt atent verificare inainte de a fi predate clientilor si vin cu garantie de 30 de zile si factura.

Orice nelamurire in legatura cu piesele disponibile sau care iti sunt necesare poate fi rezolvata, fiindca reprezentantii iti ofera consiliere. Printre marcile de masini dezmembrate se afla BMW, Audi, Alfa Romeo, Honda, Hyundai, Mercedes, Mazda, Volkswagen, Ford, Lexus, Toyota, Fiat, Seat, Opel, Citroen, Renault, Land Rover, Nissan si multe altele.

Pentru cei ce comanda, filtrul de pe pagina www.dezmembrarisuceava.ro ii va ajuta sa gaseasca piesele rapid. Se va selecta marca, modelul, categoria si subcategoria, iar apoi primesti ce este disponibil. Piesele de la Cupola Speed au preturi avantajoase, sunt in perfecta stare de functionare, iar dovada calitatii o face si garantia. In cazul in care piesa pe care ai comandat-o nu este potrivita o poti returna in decurs de 14 zile.

Spre deosebire de piesele auto noi, cele second hand sunt cu mult mai avantajoase la pret si inca au o viata indelungata de functionare. Vino la Cupola Speed sau comanda online piesele necesare.

Contact:

cupolaspeed@yahoo.com