Nu m-am intrebat niciodata pana astazi cat costa o vopsire totala auto, convinsa fiind ca nu poate costa mai mult decat o reparatie. Dupa ce am fost martora la un incident petrecut chiar in fata blocului meu, mi-a trecut prin cap sa caut informatii pe internet, sa imi satisfac feminina curiozitate. Ceea ce am aflat in legatura cu “micutul” pret aproximativ al unei sedinte de vopsit auto m-a bulversat, pur si simplu. In viata mea nu mi-as fi imaginat ca oamenii pot lasa atat de multi bani la o vopsitorie auto, adica un loc pe care eu, pieton, nu as fi dat un ban privind de afara. Sa intrati si voi pe formului celor de la 4tuning.ro, sa urmariti discutiile. Sau, mai bine, daca nu vreti sa va enervati, intrati direct pe site-ul Autoerebus.ro, caci e locul unde puteti primi detalii referitoare la pret, dar si servicii de vopsire auto.

E adevarat, preturile pentru un vopsit auto sunt foarte mari, comparativ cu veniturile pe care le au in general romanii, insa am impresia ca nimanui nu ii pasa. Avem strazile pline de masini moderne, puternice, elegante, care mai mult ca sigur nu au costat o nimica toata. Daca atat de multi oameni si-au permis masini luxoase, cu siguranta isi permit si sa intre fara teama in orice vopsitorie auto, fara sa intrebe pe cineva cat costa vopsitul auto. Totusi, eu imi voi face datoria de blogger si voi scrie pe internet ca am gasit un loc unde orice vopsit auto se face cu maxima seriozitate si cu un profesionalism desavarsit, astfel incat toti clientii sa fie multumiti la plecare si mai vina si alta data.

Este vorba despre site-ul Autoerebus.ro, dupa cum spuneam mai sus. Printre altele, aceasta firma dispune si de o vopsitorie auto unde se lucreaza cu aparatura moderna, foarte eficienta, si unde toti angajatii sunt adevarati profesionisti care se pricep sa manevreze in mod corect ustensilele si masinariile ce le-au fost puse la dispozitie pentru a lucra cu ele. Aceasta vopsitorie auto este situata in sectorul 1 din Bucuresti. Nu va pot spune cat costa un vopsit auto, ca nu am gasit informatii pe acolo, insa sunt convinsa ca veti afla daca folositi sectiunea de contact a site-ului.