Se spune că frumuseţea vine din interior, dintr-o stare de bine permanentă, dată de acceptarea propriei persoane. Dar te poţi accepta în momentele în care nu eşti pus la patru ace şi trebuie să ieşi undeva? Te simţi frumos când  ştii că ai părul vâlvoi sau unghiile nepilite şi tocmai îţi sună cineva la uşă?

Dacă locuieşti în Bucureşti sau eşti doar în trecere prin capitală şi vrei să arăţi cu adevărat bine, nu trebuie decât să deschizi uşa unui salon de infrumusetare, despre care am aflat de curând şi care mi-a atras atenţia prin serviciile de o calitate ireproşabilă de care s-a bucurat una dintre prietenele mele. Echipa formată din oameni tineri, buni profesionişti, oferă servicii de frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică şi masaj într-un cadru mirific, folosind doar produse de top, produse destinate exclusiv saloanelor de înfrumuseţare.

Aproape că nu mi-am recunoscut prietena când a ajuns la mine. Era total schimbată şi radia de frumuseţe. Proaspăt coafată într-un stil nou, ce o prindea de minune, cu tenul proaspăt cosmetizat, arată de parcă ar fi întinerit cu zece ani. După cum mi-a mărturisit chiar ea, schimbarea nu era doar la suprafaţă, ci şi în interior, datorită masajului profesionist de care avusese parte şi a oglinzilor care îi redaseră încrederea în ea şi în frumuseţea ei. Laudele la adresa acestui salon de infrumusetare din bucuresti nu mai conteneau, aşa că m-am gândit să vă vorbesc şi vouă despre el, mai ales că au în această perioadă promoţii demne de luat în seamă. Sfatul meu este să nu vă întrebaţi cât costă frumuseţea în Bucureşti, ci cât eşti dispus să dai pentru a te simţi bine în corpul tău.